SORTEIG, ¿Vols anar a Menorca i a Venècia?

0
516

El proper 26 d’ octubre se celebra la marató de Venècia. Segurament ja sabreu que el millor test per saber en quin temps podeu completar una marató és competir sobre una \”mitja\” tres setmanes abans. Sortegem un viatge a la Mitja Marató Illa de Menorca per tal de que viatjeu a aquesta cursa totalment gratis Si els darrers quilòmetres i la arribada d\’una marató son sempre una expèriencia fascinant, quan aquests es produeixen en una ciutat como Venècia, es converteixen en tot un espectacle per als sentits que es barreja amb els sentiments que sorgeixen sempre que acabem la mítica distància dels 42,195 quilòmetres. Per a tots aquells que viatgin a la marató de Venecia amb Sportravel, es farà un sorteig desde Runners un viatge per a DUES persones per a còrrer tres setmanes abans, el 5 d’ Octubre, la Mitja Marató Illa de Menorca. Així podràs fer un test ideal per saber com està el teu \”motor\” de cara a la marató.| Entrar corrent a la preciosa i fràgil ciutat per el “Ponte della Libertà” que la uneix amb terra ferma i atravessa poc desprès la “Piazza San Marco” es un moment emocionant solsament apte per als que hores abans s’han dirigit a la preciosa villa de Stra i han recorregut la fastuosa Riviera del Brenta, transitant entre magnifiques villes i palaus. La marató és, a mès a mès, una oportunitat perfecta per visitar la ciutat de Venècia, una ciutat màgica per la seva singularitat, i impressionant per els seus valors històrics i arquitectónics. Sportravel t’ apropa la posibilitat de realitzar el viage somiat i de viure una marató inoblidable.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.