Blanco es prepara per a la transició cap a la marató

0
501

L\’atleta selvatà es recupera d\’una osteopatia de pubis mentre negocia la seva renovació pel Lloret.
Més Informació al Diari de Girona.
Superat el disgust d\’haver de competir als Jocs, el somni de qualsevol atleta, minvat físicament per una dolorosa osteopatia de pubis, el selvatà Josep Lluís Blanco ja es prepara per nous reptes. Ara ja es troba a la recta final del seu procés de recuperació, que l\’ha tingut aturat, sense córrer, tres setmanes, un fet que li ha trencat tots els esquemes perquè \”durant els últims sis anys he anat a córrer cada dia i ara he hagut de parar de cop\”. El gran repte de Josep Lluís Blanco per al futur és la seva transició cap a la marató. Als 33 anys l\’atleta de Lloret assegura que \”totes les proves que m\’han fet al CAR afirmen que puc fer un gran paper en aquesta disciplina i el meu entrenador també n\’està convençut\”.| \”A Pequín ho vaig passar malament perquè vaig córrer les semifinals dels 3.000 obstacles infiltrat. No podia ni dormir, em feia molt mal, i tot plegat va ser una llàstima\”, explicava ahir Blanco des de Ponferrada, on va anar, convidat per Alberto Contador i Samuel Sánchez, a qui va conèixer als Jocs, per viure el final d\’etapa de la Vuelta a Espanya. L\’olimpíada ja és història i ara el selvatà treballa en dos fronts: el seu pas a la marató i la negociació amb diversos clubs per fitxar per la propera temporada. En aquest segon camp la prioritat de Blanco seria córrer per tercera temporada seguida amb el Lloret-La Selva, club amb el qual té contracte fins al 30 d\’octubre, però ell mateix admet que \”hi ha ofertes sobre la taula i s\’haurà s\’estudiar tot\”. El GEiEG, l\’anterior equip de l\’atleta abans de fitxar pel Lloret, ja s\’hi ha posat en contacte. \”He parlat amb el meu representant i espero que aquest tema del club es pugui resoldre en dues o tres setmanes\”, va assegurar ahir. Aquest hivern Josep Lluís Blanco compaginarà les seves habituals curses de la temporada de cros amb els preparatius per convertir-se en maratonià. Al febrer, de fet, ja té confirmat el seu debut en una Mitja Marató. Serà a Granollers \”i servirà de prova de foc. D\’entrada l\’objectiu és arribar als Campionats d\’Europa de 2010 de Barcelona fent els 3.000 obstacles i després deixar-ho per córrer maratons, però si veig que els resultats són bons abans, potser serà qüestió de plantejar-se canviar abans\”. L\’atleta de Lloret considera que té una bona edat per plantejar-se aquest nou repte. A més explica que Abel Antón o Bragado han obtingut resultats brillants (campionat del Món i quart lloc als Jocs), amb 38 i 39 anys respectivament. De moment el que més li interessa és tornar a còrrer després de 3 setmanes aturat. I ho farà el dia 27 a la Milla d\’Almacelles.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.