V Mitja Marató de Salou

0
359

La V Mitja Marató de Salou, comença a calentar motors!
El 9 de Novembre, Salou tornará a acollir la cinquena edició de la seva Mitja Marató. La tornada en escena d’aquesta cursa l’any passat, després de 3 anys sense celebrar-se, amb una nova organització, va suposar un gran canvi i l’inici d’una nova fase. L’ambició municipal de convertir aquesta Mitja en una de les més importants del panorama català, va ser el revolsiu. Aquest any s’espera arribar a 900 inscrits en els 21,097km i a 200 inscrits en la cursa infantil. Només s’han fet uns petits canvis, en aquesta V edició, en alguns trams del circuit per donar-li un caire més lúdic. El ritme de batucada en directe animarà als corredors durant el circuit, abans de poder gaudir de la pasta-party a l’arribada i de l’accés a la piscina municipal per refrescar-se. Com l’any passat s’espera gaudir d’un ambient esportiu i festiu incomparable. Les inscripcions es poden formalitzar presencialment a les botigues Runners World de Tarragona i Barcelona o a la Piscina Municipal de Salou. Les inscripcions online es farán a través de la web atletisme.com. No t’ho perdis!!!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.