V Mitja Marató de Salou

0
463

La V Mitja Marató de Salou, comença a calentar motors!
El 9 de Novembre, Salou tornará a acollir la cinquena edició de la seva Mitja Marató. La tornada en escena d’aquesta cursa l’any passat, després de 3 anys sense celebrar-se, amb una nova organització, va suposar un gran canvi i l’inici d’una nova fase. L’ambició municipal de convertir aquesta Mitja en una de les més importants del panorama català, va ser el revolsiu. Aquest any s’espera arribar a 900 inscrits en els 21,097km i a 200 inscrits en la cursa infantil. Només s’han fet uns petits canvis, en aquesta V edició, en alguns trams del circuit per donar-li un caire més lúdic. El ritme de batucada en directe animarà als corredors durant el circuit, abans de poder gaudir de la pasta-party a l’arribada i de l’accés a la piscina municipal per refrescar-se. Com l’any passat s’espera gaudir d’un ambient esportiu i festiu incomparable. Les inscripcions es poden formalitzar presencialment a les botigues Runners World de Tarragona i Barcelona o a la Piscina Municipal de Salou. Les inscripcions online es farán a través de la web atletisme.com. No t’ho perdis!!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.