I Cadí Vertical el 28 de setembre al Parc Natural Cadí-Moixeró

0
717

La Salle – Universitat Ramon Llull- té el plaer de presentar la primera edició de la Cadí Vertical, una cursa de muntanya de 1.000 metres de desnivell, en un recorregut total de 6km i que tindrà lloc el dia 28 de setembre del 2008 al Parc Natural del Cadí-Moixeró. La participació en aquest tipus de proves va cada vegada més en augment, degut probablement al creixement constant de gent que practica esport i que vol gaudir de la natura. Per aquesta primera edició hem volgut portar a un referent en aquest tipus de curses, com és en Kilian Jornet, Campió del Món de curses de resistència, guanyador de “L’ULTRA-TRAIL DU MONT-BLANC 2008” i recordman mundial del Kilòmetre Vertical. A més a més, hem creat un nou concepte de prova, on durant l’estona que el corredor participa o competeix, pot deixar als seus fills en un entorn controlat, gaudint de tallers educatius, esportius i jocs, coneixent la natura i passant una estona divertida; es tracta del servei Natura Parc, un espai per nens i nenes de 3 a 12 anys gestionat per monitors titulats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.