Natalia Rakislova i Farouk Mellakhi s\’imposen a la V Tetratló de Santa Tecla

0
476

En una matinal esplendida per a la disputa de proves atlètiques, va tenir lloc aquest diumenge, a les pistes municipals de Camp Clar, la cinquena edició de la Tetratló de Santa Tecla, que va comptar amb una quarantena de participants, i en la que es proclamaren vencedros Natalia Rakislova i Farouk Mellakhi.| Des de la primera prova, els 100 metres llisos, va quedar clar que Farouk Mellakhi partia com el principal candidat a la victòria, en imposar-se amb un temps de 11,3 segons, per davant de Marc José (11,4s) i Bernat Rocamora (11,7s). Mellakhi va mantenir el seu domini en la prova del salt de llargada, amb un millor salt de 6,27m, molt per davant de Marc José (5,44m) i Robert Romaní (5,15 m). En el llançament de pes, Romaní recuperava part del terreny perdut, en imposar-se amb un millor llançament de 9,46 m per davant de Rocamora (9,07m) i Joan Domingo (8,28m), però el marge de Mellakhi era prou ampli com per permetre-li imposar-se en la competició, només acabant la darrera prova, la cursa dels 1000 metres llisos, en la que Pedro Ortega (2.49) s\’imposava per davant de Juan M. Nieto (3.00) i Isidre López (3.15). En la classificació final, Farouk Mellakhi s\’imposava amb un total de 2.158 punts, per davant de Juan M. Nieto amb 1.783 i Bernat Rocamora amb 1.780, mentre que la gran revelació de la prova, l\’atleta de categoria cadet Marc José, perdia una probable plaça en el podi en haver de renunciar a la cursa dels 1.000 metres llisos, per unes molesties. La competició femenina va suposar un pols entre Natalia Rakislova, Núria Torradame i Beatriu Malla. Torradame va començar la competició molt forta, imposant-se en els 100 metres llisos, amb 14,4 s i en el salt de llargada, amb 4,26 m, mentre que Beatriu Malla perdia part de les seves opcions en no puntuar en el salt de llargada en acumular dos salts nuls. Tot i imposar-se en les dues altres proves, el llançament d epes amb 6,73 m i els 800 metres llisos amb 2.59, Malla nomes va poder assolir la tercera posicio final, mentre que Rakislova va culminar una actuació molt regular amb un excel.lent temps de 3.00 en els 800 metres llisos, que li van permetre recuperar la diferència sobre Torrademe i imposar-se per un estret marge de només tres punts. En la mini-tetratló els més petits van poder també competir en les proves dels 60 metres llisos, el salt de llargada i el llançament de pilota. Amb gairebé 20 participants, d\’entre 4 i 11 anys, la victòria final va ser per Mireia López i Gerard Martin. Però aquest cap de setmana els atletes del Club Atletisme Tarragona han estat presents en altres proves, en les que tambè han assolit resultats rellevants. En la II Cursa de muntanya de Falset, Josep A. Gironès i Aleix Pedrol eren segon i quart en la prova curta, de 13 km, mentre que Jaume Garcia finalitzava cinquè en la XIII Cursa de 10 km de la Festa Major del Poble Nou, a Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.