La Cursa de la Mercè tanca inscripcions en arribar als 9.000 inscrits

0
589

Abans de la data prevista, l’organització de la 30a Cursa de la Mercè s’ha vist obligada a tancar inscripcions abans d’hora. I és que l’exit massiu de les inscripcions dels darrers dies ha fet que, en acabar diumenge 14 de setembre, s’hagin hagut de tancar les inscripcions amb 9.000 inscrits, el límit de participants que s’havia fixat per tal de mantenir la qualitat i les garanties de seguretat de la prova atlètica. D’aquesta manera, aquelles persones que han pogut tramitar a temps la seva inscripció tant sols els queda anar a la Carpa d’Atenció al Corredor per recollir el seu dorsal, xip (en cas de no tenir-ne de propi), i la bossa del corredor. La Carpa estarà oberta els dies 19 de setembre, de 12 a 21 hores, i 20 de setembre, de 10 a 20 hores. Per recollir el dorsal i el xip, cal portar el comprovant corresponent de la inscripció realitzada (hagi estat presencial o per Internet) i el DNI. En cas de recollir-lo en nom d’una altra persona, cal comprovant més fotocòpia del DNI de la mateixa. Més informació, a l’apartat de Recollida de dorsals i xip.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.