JA S\’ACOSTEN ELS \”CINQUENS 10 KMS URBANS DE MANRESA\”

0
436

Ja queden menys de dos mesos per que de nou els principals carrers de la ciutat s\’omplin d\’atletes. I es que el proper 26 d\’octubre es la data assenyalada per els \”Cinquens 10 kms urbans de Manresa\”. Sota l\’organització de Club Atlètic Manresa es celebrarà de nou aquesta nova edició d\’una cursa que ha esdevingut una de les mes rapides de Catalunya, amb registres de molta qualitat. Com a prova els 29\’59\” del guanyador de la darrera edició, l\’atleta del FC Barcelona POL GUILLEN, o els 34\’43\” de MERITXELL CALDUCH en l\’apartat femení, que son els records actuals de la prova manresana. | Les inscripcions es poden formalitzar de tres maneres diferents: Personalment, a ESPORTS SAGI de Manresa u a les oficines de Club Atlètic Manresa. Per transferencia bancaria al compte indicat per l\’organització. A travès d\’internet en la pagina web: www.atletisme.com La cursa està limitada a 600 atletes, on s\’espera la presencia dels millors atletes catalans de ruta. Previ a la cursa gran, es celebrarà la \”2na Cursa de promoció\” per els petits, amb una distància de 700 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.