Núria Padrisa 9a al Campionat d\’espanya de triatló

0
331

Molt bon resultat de la Núria al Campionat d\’Espanya de triatló celebrat aquest cap de setmana al Ferrol (Galícia) D\’entre 53 triatletes femenines èlite, la Núria va sortir amb una regular 26a posició de l\’aigua, en bicicleta ja va remontar posicions atrapant noies amb l\’ajuda de tres triatletes més amb les quals es va entendre per a fer relleus i així portar un bon ritme. Corrent és actualment on destaca més i així va aconseguir el 7è millor parcial que li va permetre acabar de remontar fins a la 10a posició general i 9a al Campionat d\’Espanya.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.