Tot apunt per la disputa del XX Cross de L\’Ametlla de Merola

0
461

Com cada edició els organitzadors tenen molta cura de deixar el circuit en el millor estat possible, tenint en compte les seves peculiars característiques. També com cada edició es procura que tot l’entorn estigui d’acord amb el que la cursa pretén ser, que no és altre que un espai on l’atleta es trobi a gust i en consonància amb en el medi natural per on discorre la cursa. La diada de Catalunya va ser doncs un dia feiner per l’Organització del Cross de L’Ametlla de Merola i la posta apunt és pot dir que ja és total. Informar també que les inscripcions continuen a un altíssim ritme i hores d’ara és més que probable que s’hagin de tancar de manera anticipada, cosa que no s’ha fet en cap de les anteriors edicions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.