XX Cursa de Fons a Sant Muç a Rubí

0
407

Els atletes olímpics Carles Castillejo y Rosa Morató estaran a la línea de sortida de la XX Cursa de Fons a Sant Muç a Rubí el proper dia 12 d\’octubre.
Dos dels atletes més importants i més en forma del panorama nacional, l\’atleta de Rubí Carles Catillejo i l\’atleta de navarcles Rosa Mº Morató estan a la llista d\’inscrits de la 20ena edició de la Cursa de Fons a Sant Muç a Rubí. Carles i Rosa van participar als Jocs Olímpics de Pekín, Morató als 3000 obstacles i Castillejo als 10.000. Tant Rosa com Carles tenen la segona millor marca espanyola de l\’any a les seves respectives proves. Aquesta participació de luxe ha estat possible gràcies al patrocini de l\’Ajuntament de Rubí amb motiu del 20è aniversari de la Cursa de Sant Muç, fent un homenatge a l\’atleta Olímpic Carles Castillejo, el millor atleta de Rubí de tots els temps.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.