Vine a la Tetratló de Santa Tecla

0
462

Aquest diumenge 14 de setembre es disputarà la cinquena edició de la Tetratló de Santa Tecla, en les Pistes Municipals de Camp Clar, i organitzada pel Club Atletisme Tarragona. Aquesta prova, que s\’ha consolidat en el marc de les festes de Santa Tecla, patrona de Tarragona, inclou com a gran novetat enguany la celebració d\’una mini tetratló per als més petits, de fins a deu anys. Aquesta inclurà les proves dels 60 metres llisos, el salt de llargada i el llançament de pilota, i començarà a les 10h del matí.| La Tetratló, oberta a majors de 10 anys, s\’iniciarà a les 11h i inclourà les quatre proves classiques, com són els 100 metres llisos, el salt de llargada, el llançament de pes i els 1000 metres llisos pels homes, mentre que les noies faran els 800 metres llisos. Al final del matí s\’establirà una classificació a partir dels punts obtinguts per cada atleta, i corregits en fucnio de l\’edat, a aprtir de la qual es lliuraran premis als tres primers homes i dones classificats. Tant la minitetratló com la Tetratló són proves de caracter popular, obertes a la participació de tots, i que pretenen apropar el mon de l\’atletisme en pista a tothom al temps que passar una bona estona fent esport. No hi inscripcio previa, sino que les inscripcions es faran a les propies pistes, el mateix diumenge, des de les 10h del matí.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.