MÓNICA BARRA, NOVA COORDINADORA GENERAL DE BARCELONA 2010

0
658

El comitè organitzador aprova la mascota oficial, que es presentarà el pròxim dia 20 Barcelona, 9 setembre 2008 Mónica Barra ha estat anomenada de forma unànime coordinadora general del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 en substitució de Vicente Añó, que continuarà vinculat al projecte com a assessor extern. El nomenament ha estat la decisió més important que ha pres el Comitè Organitzador de B10 al seu primer encontre de la temporada, celebrat avui a les oficines del campionat a l’Estadi Olímpic. Añó, qui resideix a València, havia manifestat la seva impossibilitat de vincular-se en exclusiva al campionat per raons professionals.| La incorporació de la jove dirigent italiana al projecte es va produir a primers d’any. Barra ha exercit durant aquest temps de directora de l’oficina del coordinador general, un lloc que ara, després d’aquest moviment, ocuparà Joan García, que compaginarà aquesta nova responsabilitat amb la direcció d’allotjament i transport. A aquest departament es vincularà des de l’1 d’octubre, com a subdirectora, Cristina Rodríguez. També s’han cobert dos càrrecs importants de l’organigrama des de començaments de setembre: Oscar Gallego és el nou director de marketing i promoció i Maribel del Moral ocupa la direcció de protocol i cerimònies. A més del president del comitè, José María Odriozola, han assistit a la reunió, entre d’altres, Pere Alcober, delegat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona i president del Comitè Executiu de Barcelona 2010, i Romà Cuyàs, president de la Federació Catalana d’Atletisme. El comitè ha abordat qüestions relatives al pla de transport i al del patrocini en compliment del llibre de ruta fixat al començar el projecte. “Estem a menys de dos anys de l’esdeveniment i necessitàvem reforçar algunes àrees estratègiques que es consideren vitals per assegurar una organització d’aquestes dimensions”, ha declarat Barra des de la seva recent experiència com a directora de projecte de la World Athletics Final de la IAAF que s’ha celebrat a les darreres temporades a Stuttgart. Barra es troba molt satisfeta del nomenament i de les incorporacions aprovades, “que tranquil—litzaran molt a l’Associació Europea d’Atletisme i ens dotaran de l’estructura necessària per abordar amb garanties aquest gran repte”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.