XX CURSA CASTELL DE MONTESQUIU

0
692

Diumenge 7 de setembre, a les 9h del matí van començar les curses infantils amb un dia ennuvolat, però amb una temperatura agradable. La participació en aquestes curses va ésser bastant nodrida ja que en les tres categories hi van participar més de 60 corredors. A les 10:30h el temps ja s’havia aclarit i lluïa un sol esplèndid i una temperatura agradable. Un total de 247 corredors de la categoria sènior prenien la sortida. Al final de la primera pujada, abans de arribar a l’alçada del castell, anaven al davant, un grup de cinc corredors format per Ignacio Caceres, del Futbol Club Barcelona, Jordi Comas, també del Futbol Club Barcelona, Hammou Ourrous, independent, Abdeslam El Ouahabi, independent i Victor Manuel del Corral, del Club Atlètic Cerdanyola. | A partir d’aquest moment l’Ignacio Caceres es va adelantar de l’esmentat grup amb molta facilitat, passant sol per la meta volant (Premi Pere Pau Sanjaume). En la categoria femenina va ésser la corredora Laia Andreu del Club Atlètic Vic la primera en arribar a la meta volant. L’Ignacio Caceres va continuar tot sol fins a l’arribada, amb un temps de 00:38:49:828, establint el nou rècord de la cursa. El segon en arribar va ser en Jordi Comas i la primera dona va ésser la corredora Laia Andreu amb un temps de 00:49:32:234. Cal recordar que l’Ignacio Caceres ja va guanyar les curses dels anys 2000, 2001, 2002, i enguany a establert un nou rècord que l’havia aconseguit en David Kipelio amb un temps de 00:39:25:86 l’any 1998. El primer classificat del Bisaura (Guanyador del Trofeu Joan Soler Busquets) va ésser en Miquel Maza del Club Atlètic Vic, que va fer entrega del mateix a la Sra. Dolors Sucarrats, vídua de Joan Soler (que era l’alcalde de Montesquiu quan es va celebrar la primera cursa) i en la categoria fèmina fou na Mari Marquez Pardo. Els 247 corredors van acabar la cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.