TRIATLÓ : Miquel Blanchart i Alba Xandri s\’imposen en l\’olímpic de Banyoles

0
471

Dissabte passat 6 de setembre en una tarda plujosa es va celebrar a Banyoles el Triatló de Catalunya, la prova més veterana del calendari català amb 23 edicions disputades. David Royo (C.N. Mataró) va ser el primer a completar els 1500 metres de natació a l\’Estany de Banyoles, marcant el ritme als a priori favorits a la victòria final Xavier Llobet (C.T. Manresa) i Francisco Pontano (Tri Team Pirineu Girona) formant els 3 el grup capdavanter en el primer segment. | Royo va perdre contacte amb Llobet i Pontano a l\’inici dels 40 km de ciclisme, per a integrar-se en el grup perseguidor juntament amb Miquel Blanchart (C.N. Sabadell), Joan Montguillot (C.E. Picornell), Israel Escudero (C.N. Mataró), Marc Trias (C.T. Manresa), Albert Reig (C.N. Prat Triatló), Tiago Macara (independent), Jordi Ferré (C.N. Reus Ploms), Robert Pujals (C.N. Olot), Joan Molist (C.T. Blanes – Freebike) i Manel Casoni (C.N. Terrassa – Terra Bike). Pontano va haver d\’abandonar per burxada en el km 15, passant a liderar la prova en solitari Llobet, per a aconseguir un avantatge sobre els perseguidors de 2 min 44 s en la segona transició, que va donar pas als 10 km de carrera a peu finals en la qual Blanchart es va esprémer a fons (extraordinari parcial de 32 min 31 s) aconseguint avançar a Llobet en l\’últim quilòmetre, per a guanyar la prova amb un registre final de 1 h 58 min 41 s. Montguillot va finalitzar en tercera posició. Amand Redondo va ser el millor veterà i va sumar la seva classificació a les de Llobet i Trias per a aconseguir la victòria per equips per al Club Triatló Manresa. Alba Xandri (C.T. Berga) va dominar la categoria femenina per a guanyar la prova amb un temps final de 2 h 21 min 28 s. Sandra Martínez (C.N. Terrassa – Terra Bike) i Sílvia Cruz (C.N. Manresa) van finalitzar en segona i tercera posicions, respectivament. El Club Natació Catalunya es va classificar en la primera posició per equips femenins amb els registres d\’Inés Mestre, Mercè Asensio i Erika Martínez.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.