FIZ, ROCA Y BAHOM, PROTAGONISTES A SABADELL

0
456

L’igualadí Roger Roca i la marroquí resident a Catalunya Hansa Bahom han estat els guanyadors de la 3ª Mitja Marató de Sabadell, disputada ahir a la capital del Vallès Occidental, i que va comptar amb 931 atletes en linea de meta.
Primeres fotos de la Cursa.
Roger Roca va imoposar un ritme trepidant desde el principi, i, abans de completar la primera de les dues voltes ja aventatjava a Martín Fiz en un centenar de metres, aproximadament. Per darrera, i tambè en solitari, corrien, per aquest ordre, Benito Ojeda, Víctor Gonzalo y Francisco Javier Cortés Huete. En completar la segona volta en Roger Roca no va tenir cap problema amb alçar-se amb la victoria, signant un temps d’1h07:15, mentre que l’ex-camipió d’Europa i del Mòn de marató, Martín Fiz, era segon, amb 1h08:57, i Benito Ojeda completava el podi amb 1h09:55. | En la categoría femenina Hasna Bahom, en plena celebració Ramadà, va guantar la prova sense beure gens d’aigua desde l’albada, i va aconseguir que no la atrapès la seva companya d’equip al California Sport, Estrella Ribò. El tercer lloc del podi va ser per la atleta de la Associació Esportiva Blanc-i-Blava Vinyet Noguerò, amb un temps de 1h28:56. Altres atletes destacats que van arribar al capdavant de la cursa van ser Víctor Gonzalo (4º), i Francisco Javier Cortés Huete (5º). La prova, que estrenava nou circuit, va transcorrer pel bell mig de Sabadell, sent la Ronda Zamenhof el punt de sortida i arribada, i a la vegada temps de pas de l’ecuador de la cursa. Manel Bustos, Alcalde de Sabadell, va ser l’encarregat de donar el tret d’inici a les 10 del matí. En definitiva, es pot resumir la tercera Mitja Marató de Sabadell amb una sola paraula: éxit.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.