Just Sociats i Maria Bartroli s’imposen al Burriac Atac

0
440

Dissabte al vespre, és va disputar la IV edició del Burriac Atac, amb 468 inscrits, entre els quals hi havia els membres del Centre de Tecnificació de Curses de Muntanya. El recorregut d’enguany era de 16 quilòmetres, però amb trams més tècnics que les passades edicions. Amb una nit molt agradable de finals d’estiu, malgrat 4 gotes mal contades, es va donar la sortida de la plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, a les 21,30 en punt, amb un passadís format per més de 80 timbalers i molt de públic, que acomiadaven els corredors a l’inici de la prova. Més endavant i poc abans de sortir de la població, van ser dues bèsties de foc (entre elles el local ase Innocenci de l’AVAL) que amb el seu foc, feien un pont de foc per sobre els corredors. En l’aspecte esportiu, a partir del quilòmetre 3, Just Sociats, de la Selecció Catalana, va marxar del grup i va fer el recorregut pràcticament en solitari fins els descens del Castell de Burriac, on Xavier Espiña, també de la Selecció Catalana i guanyador en totes les anteriors edicions i per tant més experimentat en córrer de nit, va poder atrapar a Just Sociats, però un cop finalitzada la baixada més tècnica, Just Sociats va poder tornar a marxar i es va presentar en solitari a la platja de Cabrera de Mar (davant del club nàutic) amb un temps de 1:17:47, 41 segons més tard ho feia Xavier Espiña i a més de 4 minuts, ho va fer Pau Zamora.| En categoria de noies, el domini va correspondre a la guanyadora de l’any passat Maria Bartroli, seguida de molt a prop per les corredores del Centre de Tecnificació, Anna Comet i Aitana Domènec, que van realitzar uns extraordinaris 200 metres a la platja de Vilassar que finalment es va endur Anna Comet per tan sols 4 segons. Al final de la cursa i abans de passar per la dutxa i recollir el sopar, alguns corredors van optar per donar-se un bany al mar (encara que les ones no convidaven gaire), potser l’últim de la temporada d’enguany. No cal dir que aquesta IV edició del Burriac Atac, ha tornat a ser un èxit absolut en tots els aspectes, organització, participació i públic, molt públic, que omplia els carrers de Vilassar i que després es van traslladar, molts d’ells a la platja per poder veure arribar els corredors i van omplir el passadís de torxes que il•luminava el recorregut dels corredors per la platja. A part del bon resultat de les noies del Centre de Tecnificació, cal destacar el bon paper que van fer els nois, Jordi Riera (7è), Aaron Miller (12è), Roger Cartés (15è), Antoni Castellano (28è) i Gerard Regí (32è). Classificació homes: 1 JUST SOCIATS 1:17:47 2 XAVIER ESPINYA 1:18:28 3 PAU ZAMORA PÉREZ 1:22:04 Classificació dones: 1 MARIA BARTROLÍ MIRALLES 1:40:56 2 ANNA COMET 1:42:14 3 AITANA DOMÈNEC 1:42:18

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.