BENITO OJEDA GUANYA LA CURSA DE LA FESTA MAJOR DE MATADEPERA.

0
453

La primera de les curses populars desprès de les vacances de l’estiu, la de la Festa Major de Matadepera, va celebrar-se el passat dissabte 6 de Setembre, amb un record de participació de més de 700 atletes inscrits. Malgrat la pluja, minsa però que va fer acte de presència hores abans de l’inici de la jornada, la Cursa de la Festa Major de Matadepera, que organitza l’Ajuntament de Matadepera, juntament amb l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, puntuable per a la lliga d’Internet de Champion Chip i pel 5è campionat de curses de Terrassa, es va celebrar amb un record de participació, tot i que finalment van ser 415 els corredors de van passar la meta (316, la darrera edició). El públic tampoc no fa voler perdres aquest espectacle esportiu i en tot moment va acompanyar i animar als atletes.| Puntualment a les 18,-h es va donar la sortida a la cursa infantil de 1500 m, amb una participació de més de 100 joves corredors. Destaquem que aquesta cursa ha crescut enguany un 25%. Els guanyadors van ser 1er. Joel González, 2on. Xavier Martí i 3er. Manel Egea. En l’apartat femení la primera va ser Irina Belmonte, la 2ª María Barba i la 3ª Júlia Palacín. A les 18,30 h va tenir lloc la sortida de la cursa absoluta, de 10 km, amb arribada i sortida del Pavelló Municipal (C/Enric Genescà Cortés). La cursa es va desenvolupar a bon ritme, la primera volta es va cobrir amb un temps de 17’07’’. El grup que va encapçalar la prova dels del primer moment van ser el format pels corredors de l’equip de Diadora Domingo Catalán, els del Montornés així com els de l’Igualada, seguits molt d’aprop pels de Corredors.Cat i J.A. Sabadell principalment. Així va resultar guanyador per quart any consecutiu en Benito Ojeda, del Diadora Domingo Catalán, amb un temps de 33:45 (que l’any passat va compartir el primer lloc amb en José Manuel Granadero, amb un temps de 33:40). Aquest en Josep Manuel Granadero de l’Igualada, va entrar en segona posició seguit d’en Lluís Aguilar, atleta local de Matadepera que corre pel Club Montornés, però que malgrat pujar al pòdium, van ser exclosos de la classificació general i com a guanyadors oficials, pels jutges de la Federació Catalana d’Atletisme, per no portar el corresponent chip. Per tant els guanyadors oficials van passar a ser el 4º, en Marc Garcia, de Corredors.cat, com a segon classificat, amb 34:08, i el cinquè de passar per la línia de meta en Ricard Verge, del Diadora Domingo Catalán, com a tercer amb 34:47. En l’apartat femení les guanyadores van ser : 1ª Montserrat Cinca amb 41:04 del GIRONA COSTA BRAVA; 2ª Carme Ballesteros amb 42:02 del CALIFORNIA SPORTS; 3ª Anna Cos amb 43:07 del C.N. TERRASSA;4ª Cristina Codina amb 43:57 del SI NO FOS; 5ª Meritxell Portillo amb 44:09 del MAIMAKANSU; 6ª Britta Stemmler amb 44:52 del U. A. RUBI; 7ª Judit Casas amb 45:17 de RIDICUL EXTREM TEAM; 8ª Pilar Garcia amb 45:33 de l’U. A. TERRASSA; 9ª Alba Corredera amb 45:37 del C.A. MANRESA i 10ª Lucia Caballero amb 46:17 del RUNNING VALLES. Els premis van ser entregats per l’Alcaldesa i la Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Matadepera, així com dels corresponents representants de les marques que col·laboren i patrocinen aquesta prova : Caixa Terrassa, Toyota Orient Cars A. Pujadas Vallès.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.