III Mitja Marató de Sabadell, 1.020 PARTICIPANTS!!

0
600

1.020 és la xifra d’atletes que s’han inscrit en la III Mitja Marató de Sabadell, que es disputará el proper diumenge a partir de les 10 del matí, sobre un nou traçat que tindrà el punt de sortida i arribada a la ronda Zamenhof. Les inscripcions es van haver de tancar abans del plaç previst degut a la bona acollida que ha tingut la prova entre la familia atlètica de les curses de fons a Catalunya. Entre els atletes destacats hi consten en Martín Fiz, en Roger Roca, en Mohamed Benhmbarka, en Francisco Javier Cortés Huete, en Benito Ojeda i en Víctor Gonzalo. Pel que fa a les dones, la británica Louise Brown la marroquí Hasna Bahom, Vinyet Noguerò i Estrella Ribó conformen el reguinzell d’atelets d’elit de la prova.| El proper dissabte, a les 11 hores, es farà la roda de premsa de presentació de la Mitja al Complex Esportiu Municipal del Pavelló Sud de Sabadell (c/ Pardo Bazán, 17, 08204 Sabadell. Tel. 93 711 66 51). Està confirmada la asistencia de les següents personalitats: – Manel Bustos (Alcalde de Sabadell) – Josep Ayuso (Regidor d’Esports del’Ajuntamenmt de Sabadell) – Josep Mª Antentas (Vice-president del a Federación Catalana d’Atletisme) – Martín Fiz (campió del mòn de Marató al 1995) – Miquel Quesada (atleta olímpic en els 800 metres a Pekín’2008 La prova s’inclou dins de la 3ª Challenge de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona. Tota la informació de la cursa la podreu trobar a la web de la 3ª Mitja Marató de Sabadell:

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.