III Mitja Marató de Sabadell, 1.020 PARTICIPANTS!!

0
422

1.020 és la xifra d’atletes que s’han inscrit en la III Mitja Marató de Sabadell, que es disputará el proper diumenge a partir de les 10 del matí, sobre un nou traçat que tindrà el punt de sortida i arribada a la ronda Zamenhof. Les inscripcions es van haver de tancar abans del plaç previst degut a la bona acollida que ha tingut la prova entre la familia atlètica de les curses de fons a Catalunya. Entre els atletes destacats hi consten en Martín Fiz, en Roger Roca, en Mohamed Benhmbarka, en Francisco Javier Cortés Huete, en Benito Ojeda i en Víctor Gonzalo. Pel que fa a les dones, la británica Louise Brown la marroquí Hasna Bahom, Vinyet Noguerò i Estrella Ribó conformen el reguinzell d’atelets d’elit de la prova.| El proper dissabte, a les 11 hores, es farà la roda de premsa de presentació de la Mitja al Complex Esportiu Municipal del Pavelló Sud de Sabadell (c/ Pardo Bazán, 17, 08204 Sabadell. Tel. 93 711 66 51). Està confirmada la asistencia de les següents personalitats: – Manel Bustos (Alcalde de Sabadell) – Josep Ayuso (Regidor d’Esports del’Ajuntamenmt de Sabadell) – Josep Mª Antentas (Vice-president del a Federación Catalana d’Atletisme) – Martín Fiz (campió del mòn de Marató al 1995) – Miquel Quesada (atleta olímpic en els 800 metres a Pekín’2008 La prova s’inclou dins de la 3ª Challenge de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona. Tota la informació de la cursa la podreu trobar a la web de la 3ª Mitja Marató de Sabadell:

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.