III Mitja Marató de Sabadell, el nou circuit, homologat

0
495

El recorregut de la III Mitja Marató de Sabadell ha estat homologat ahir diumenge pels responsables al respecte de la Federació Catalana d’Atletisme. D’aquesta manera els 21,097 kilòmetres queden certificats, i qualsevol rècord o millor marca personal, regional, estatal, etc. tè l’absolut rigor i valor federatiu, a tots els efectes en aquest àmbit. El mateix val per a aquells atletes que rebaixin algun temps sol•licitat per la Federació Espanyola d’Atletisme a l’hora de concedir i validar una beca.| Desprès de dues edicións amb un traçat que tenia com a epicientre la Rambla de Sabadell, la organització ha volgut donar un pas mès endavant i, enguany, ha creat un recorregut molt similar al precedent, però amb la Ronda Zamenhoff com a punt d’arribada i meta. Amb aquest nou traçat es guanya en amplitud de vía, bàsicament, ja que els mès de mil participants que es preveu que correrían a Sabadell aquest diumenge han condicionat que la organització apostès per fer passar al cursa enmig de vies mès amplies. Així, el nou circuit de la Mitja Marató de Sabadell, a doble volta, és aquest: Km 0.- Sortida Plaça Granados amb Rda. Zamenhof (pas zebra, davant \”La Caixa\” i \”Viatges Barceló\”). Rda. Zamenhof direcció Pl. Marcet – Via Massagué – Pl. de L\’Angel – Passeig Manresa – Passeig Plaça Major (lateral dret) – Rambla – Avda Barberà – Brutau – Sol i Padris – Pont s/ crta de Sta Perpètua – Rubió i Ors – Plaça Barcelona – Passeig Comerç (girar esquerra) – Crta Barcelona (girar dreta) a Verge de la Paloma fins a Diego Almagro (girar esquerra) – Josep Comas (girar dreta) – Pardo Bazán (girar dreta) – Concha Espina (IES Ribot i Serra), (girar esquerra) – Reyes Catòlics, creuant, Passeig Espronceda, seguint per Aprestadors – (girar esquerra) – Passeig Comerç (girar dreta) – Joanot Martorell – Plaça Ramon Llull (girar dreta) – Ramón Llull (girar esquerra) – Indibil i Mandoni (illeta i contradirecció) – Crta Barcelona – Crta Terrassa (girar dreta) – Ronda Ponent (pel mig) d\’anada a Plaça Catalunya (donar-li la volta per l\’esquerra), tornar per Ronda Ponent (direcció descendent), fins a \”Mobles Chateaux d\’Ax\”, punt de gir – Ronda Ponent (direcció ascendent per la banda dreta), Plaça Catalunya (davant \”Banc de Sabadell\”, dreta a Ronda Zamenhof, fins a la línia de sortida……i tornar a començar el circuit. La prova s’inclou dins de la 3ª Challenge de Mitges Maratons de la Dipuitació de Barcelona. Les inscripcions, al preu de 13 euros (12, si l’atleta és propietari d’un xip groc), es poden formalitzar ja través de la web www.atletisme.com, sent el 3 de setembre la data límit per apuntar-se.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.