ENGEGA LA TEMPORADA DE LES CURSES POPULARS AMB LA DE FESTA MAJOR DE MATADEPERA

0
492

L’Ajuntament de Matadepera, juntament amb l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, organitza la primera de les curses atlètiques populars del calendari, desprès de l’estiu, puntuable per a la lliga d’Internet de Champion Chip i pel 5è campionat de curses de Terrassa, la cita és el dissabte 6 de Setembre, a les 18,30 h Des de primers d’aquest mes d’Agost ja es pot fer la inscripció GRATUÏTA a la cursa de la Festa Major de Matadepera als punts presencials a Terrassa : CLUB NATACIO TERRASSA, Av. Abat Marcet s/n, ESPORTS AROCA, Av. Barcelona nº 37, ESPORTS KÑERA, Sometent Castellà nº 118, CALIFORNIA SPORTS, Lepant, 209; a Barcelona : DEPORTES DOMINGO CATALAN, Crta. Bordeta nº7; a Granollers : L\’AIRE SPORTS, C/ Catalunya nº 12, de Granollers). I des del passat dia 15 a través de la pàgina web www.mitjaterrassa.cat.| El dissabte 6 de Setembre, a les 18,-h, tindrà lloc la sortida de la cursa infantil de 1500 m, i a les 18,30 h l’absoluta de 10 km, amb arribada i sortida del Pavelló Municipal (C/Enric Genescà Cortés). I amb un recorregut des d’aquest punt, que continuarà per l’Avda. de les Arenes, i pels següents carrers de la població Sant Ignasi, Mateu Turu, Joan Miró, Puig i Cadafalch, Sant Ignasi, Av. de les Arenes, Sant Llorenç, Josep Porcar, Crta. de Terrassa, Sant Joan, Sant Llorenç, Jaume Español, Ramon Llull, Cami Font de la Tartrana, Sant Francesc, Gaietà Vallés Pujals, Enric Genescà Cortés (Pavelló Poliesportiu) i que s’haurà de repetir una vegada, és a dir dos voltes, per a completar la distància de 10 km. El tancament de les inscripcions per fora de Terrassa, es farà el dimecres 3 de setembre a les 19h, i per a les de Terrassa, o per internet, serà el dijous 4 de setembre a les 19 h. La recollida del dorsal es podrà fer el dia de la inscripció o bé el mateix dia de la cursa, com a màxim mitja hora abans de la sortida. El control de temps es farà pel sistema de xip que també es podrà recollir fins a mitja hora abans, en el lloc de la sortida, i mostrant el dorsal corresponent. L’organització preveu una participació del voltant d’uns 500 corredors, entre els quals han confirmat la seva presència Driss Lakouaja (A.E. Blanc i Blava), Benito Ojeda, Marc Otero, Encarna García i José M. Granadero (guanyador de la darrera edició d’aquesta cursa), i d’altres atletes de primer nivell català. Tots els seus participants rebran un obsequi-record commemoratiu. Posa’t en forma i comença una nova temporada, t’esperem a Matadepera !!!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.