OJEDA, HUETE Y SERRANO ACOMPANYARÀN A FIZ

0
697

Benito Ojeda, actual campió de Catalunya de marató, Francisco Javier Cortés Huete, atleta que ha corregut els 42,195 kilómetres en 2h07:48, i Bartolomé Serrano, que acredita 1h01:43 en mitja marató, son els tres atletes amb mès “caché” que han confirmat la seva presència amb motiu de la 3ª Edició de la Mitja Marató de Sabadell, i que correràn al costat d’en Martín Fiz, en el seu dia campió del mòn de marató, i que fa ja algunes dedes que ha donat el seu “sí” a la organització sabadellenca.
Fotos Mitja 2007 per Salva Pou.
Per ordre, és, entre els a dalt citats, en Francisco Javier Cortés Huete l’atleta de major rellevància per darrera d’en Fiz. En el currículum d’aquest badaloní nascut al 1971 hi figuren dues participacions en la marató d’un Campionat del Mòn a l’Aire Lliure (Sevilla’99 i Edmonton’01), i cinc participacions en Mundials de Mitja Marató (Oslo’94, Zurich’98, Brusel·les’02, Nueva Delhi’04 i Edmonton’05).Cortés Huete ha estat dues vegades campió d’Espanya de Mitja Marató i, en aquesta distància, acredita una millor marca de 1h02:13.| Bartolomé Serrano té quatre participacions en mundials de Mitja Marató (Montebeliard-Belford’95, Palma de Mallorca’96, Kosice’97, Zurich’98), ha estat una vegada campió d’Espanya de Mitja Marató i en marató tè una nmillor marca de 2h12:01. Benito Ojeda ha estat dues vegades campió d’Espanya de marató (2000 i 2001), i en marató tè un millor temps de 2h13:48. En el seu palmarès compta tambè amb dues victòries en la Marató de Catalunya (ara Marató de Barcelona), als anys 1994 i 1996, i innumerables triomfs a moltes curses arreu d’Espanya. La cursa tindrà lloc el proper 7 de setembre, tot coincidint amb la Festa Major de la vila. Amb nou circuit, la sortida i la meta estarán ubicades a la Ronda Zamenhof (a l’alçada de la Plaça d’Enric Granados), i els atletes començaràn a còrrer a partir de les 10 del matí. La prova s’inclou dins de la 3ª Challenge de Mitges Maratons de la Dipuitació de Barcelona, i els seus 21,097 kilòmetres estaràn degudament homologats per la Federació Catalana d’Atletisme. Enguany la organització ha dissenyat un nou traçat, a doble volta, amb cada punt kilomètric degudament senyalitzat, i el citat recorregut permetrà acollir a un máxim de 1.000 participants, i, fins ales dates, n’hi ha 213 d’inscrits per internet . Les inscripcions, al preu de 13 euros (12, si l’atleta és propietari d’un xip groc), es poden formalitzar ja través de la web www.atletisme.com, sent el 3 de setembre la data límit per apuntar-se.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.