Cursa del Castell de Montesquiu

0
316

La Cursa del Castell de Montesquiu és una competició de fons de 12.200 metres puntuable pel Gran Premi de Curses de Fons de Catalunya. Té els seus inicis al 1989 i al llarg de tots aquests anys s\’ha anat superant aconseguint una experiència i un prestigi que la situen entre les millors de la seva categoria. Un dels pilars forts d\’aquesta cursa és el recorregut que transcorre a través del marc incomparable del Parc Comarcal del Castell de Montesquiu (Osona). Corrent per pinedes, rouredes, fagedes i bosc de ribera al seu pas per la riera de la Solana. Una ferma organització, un assortit ventall d\’esponsors, una impagable munió de col·laboradors i una gran participació n\’augura un llarg i pròsper futur.|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.