VIATGE DE SPORTRAVEL AL MARATO DE BUDAPEST

0
402

Hi ha un lloc a Europa on trobaràs un magnífic company per a completar els mítics 42,195 km: un company silenciós, que no et marcarà el ritme ni et dirà cap paraula d’encoratjament en els moments difícils però que, amb la seva sola contemplació, t’ajudarà a superar el “mur”, aquesta barrera que separa l’éxit del fracàs al marató. Danubi es diu aquest company ideal, el mític riu centre europeu que va servir per unir dos ciutats, Buda – la més antiga y situada sobre un turó – i Pest, la ciutat comercial, y formar Budapest, la meravellosa capital d’Hungria l’any 1873. Una ciutat que ens rebrà amb els braços oberts per celebrar el seu marató, sens dubte un dels més bells recorreguts del circuit internacional. Prepara doncs les teves sabatilles, que Sportravel s’ocupa de la resta per a que sorti un marató rodó. El viatge amb sortida des de Barcelona és del 3 al 6 d’Octubre des de 395 €. Per a més informació sobre el viatge visita la pàgina web a: www.sportravel.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.