ISS – L’Hospitalet VUITÈ CLUB NACIONAL PER PUNTS ASSOLITS ALS CAMPIONATS D’ESPANYA.

0
2297

Sisena posició per medalles obtingudes a Campionats Estatals.
Malgrat que encara queden unes poques setmanes per donar per finalitzada la temporada atlètica la Real Federación Española de Atletismo ha fet públiques les dues classificacions que aporten el veritable nivell d’una entitat. Es tracta de les classificacions per llocs de finalistes en tots els Campionats d’Espanya (Pista Coberta, Aire Lliure, Cros i Marxa en Ruta de totes les categories) i la classificació per medalles assolides en aquests campionats.| ISS – L’Hospitalet ha aconseguit la millor classificació de la seva història en ambdues classificacions. Pel que fa a la classificació per nombre de medalles ISS – L’Hospitalet es troba classificat a la sisena posició amb 29 medalles; la classificació està dominada pel València Terra i Mar amb 59, seguit del Playas de Castellón amb 58, tercer es el F. C. Barcelona amb 44, quart el Puerto Alicante amb 33 i cinquè l’A .A. Catalunya amb 31 fins a 100 entitats que han assolit medalla en algun Campionat. En quant a la classificació per finalistes el líder és el Playas de Castellón amb 652 punts, seguit del València Terra i Mar amb 569, tercer el F. C. Barcelona amb 434, el quart és el Puerto Alicante amb 371 punts, cinquè l’A. A. Catalunya amb 331, sisè el Nerja – Cueva de Nerja amb 293, setè l’A. D. Marathon amb 271 estant en vuitena posició ISS – L’Hospitalet amb 265 punts.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.