Comença el compte enrere de la Matagalls – Montserrat

0
2159

Arribat l’estiu ja toca escalfar motors perquè el cap de setmana del 20 i 21 de setembre tindrà lloc la XXIX edició de la popular caminada de muntanya Matagalls-Montserrat, organitzada pel Club Excursionista de Gràcia, i puntuable per la XI Copa Catalana de Caminades de Resistència. L’itinerari cobreix una distància de 83 km, a realitzar en un màxim de 24 hores, i és, allà on les hagi, una de les caminades de resistència més multudinàries, arribant-se als 3.000 participants. Aquest any a més, l’organització ha decidit incorporar algunes novetats destacables tant per l’entorn com per als participants. En primer lloc, el procés d’inscripció podrà fer-se integrament per internet, inclòs el pagament; i en segon lloc, es donarà l\’opció als participants d’escollir l’hora de sortida, entre les 17 i 19 hores, en el moment de la inscripció. Per agilitzar els tràmits i reduir els errors, s’ha preparat un sistema de lectura de codi de barres per evitar cues a la sortida i arribada dels participants, els dos moments de més coincidència de gent a la travessa.| El medi ambient també notarà millores amb les propostes de l’associació Mountain Wilderness de Catalunya, que inclouran entre d’altres, missatges de conscienciació al llarg dels controls i avituallaments amb l’objectiu de reduir l’impacte que pot tenir el pas de tantes persones pels tres espais protegits per on transcorre l’itinerari. Les inscripcions per la cursa, individuals o en grup, estaran obertes des del dia 10 de juliol fins el 15 de setembre, i podran tramitar-se des del web de l’entitat. Amb una sola operació es podrà omplir el formulari d’inscripció, fer el pagament i obtenir l’horari de sortida. La recollida de la documentació i la samarreta s’haurà de fer al Club Excursionista de Gràcia del 8 al 15 de setembre o a coll Fornic el dissabte 20 de setembre a partir de les 12 h.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.