Comença el compte enrere de la Matagalls – Montserrat

0
1876

Arribat l’estiu ja toca escalfar motors perquè el cap de setmana del 20 i 21 de setembre tindrà lloc la XXIX edició de la popular caminada de muntanya Matagalls-Montserrat, organitzada pel Club Excursionista de Gràcia, i puntuable per la XI Copa Catalana de Caminades de Resistència. L’itinerari cobreix una distància de 83 km, a realitzar en un màxim de 24 hores, i és, allà on les hagi, una de les caminades de resistència més multudinàries, arribant-se als 3.000 participants. Aquest any a més, l’organització ha decidit incorporar algunes novetats destacables tant per l’entorn com per als participants. En primer lloc, el procés d’inscripció podrà fer-se integrament per internet, inclòs el pagament; i en segon lloc, es donarà l\’opció als participants d’escollir l’hora de sortida, entre les 17 i 19 hores, en el moment de la inscripció. Per agilitzar els tràmits i reduir els errors, s’ha preparat un sistema de lectura de codi de barres per evitar cues a la sortida i arribada dels participants, els dos moments de més coincidència de gent a la travessa.| El medi ambient també notarà millores amb les propostes de l’associació Mountain Wilderness de Catalunya, que inclouran entre d’altres, missatges de conscienciació al llarg dels controls i avituallaments amb l’objectiu de reduir l’impacte que pot tenir el pas de tantes persones pels tres espais protegits per on transcorre l’itinerari. Les inscripcions per la cursa, individuals o en grup, estaran obertes des del dia 10 de juliol fins el 15 de setembre, i podran tramitar-se des del web de l’entitat. Amb una sola operació es podrà omplir el formulari d’inscripció, fer el pagament i obtenir l’horari de sortida. La recollida de la documentació i la samarreta s’haurà de fer al Club Excursionista de Gràcia del 8 al 15 de setembre o a coll Fornic el dissabte 20 de setembre a partir de les 12 h.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.