EVA NGUI, D’ISS – L’Hospitalet, PARTICIPARÀ ALS JOCS PARALÍMPICS DE PEQUÍN.

0
2548

El proper mes de setembre, un cop finalitzats els Jocs Olímpics de Pequín la capital xinesa donarà la benvinguda als Jocs Paralímpics. L’atleta d’ISS – L’Hospitalet, Eva Ngui, ha estat seleccionada pel Comitè Paralímpic Espanyol per disputar les proves de 100 i 200 metres llisos classe T12. Eva Ngui és una atleta amb una deficiència visual lleu que està duent a terme una temporada fantàstica amb els títols de Campiona d’Espanya en 100 metres llisos tant al Campionat d’Hivern com al d’Estiu. També va estar doble guanyadora al III Míting Internacional – Gran Premi Skoda per atletes discapacitats disputat el passat mes de maig al “Complex Esportiu L’Hospitalet Nord”.| L’atleta de L’Hospitalet, becada a la Residència Blume de Madrid, ha realitzat fa pocs dies la seva millor marca personal en 100 metres llisos amb 12”55, mentre a la distància superior té un registre de 26”32. Aquestes prestacions la fan una de les favorites per aconseguir medalla als Jocs. Ngui no serà l’única representant d’ISS – L’Hospitalet a terres asiàtiques ja que també viatjaran l’entrenador de l’entitat Miguel Ángel Torralba i Raül Sabaté que farà les tasques de guia.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.