EVA NGUI, D’ISS – L’Hospitalet, PARTICIPARÀ ALS JOCS PARALÍMPICS DE PEQUÍN.

0
1871

El proper mes de setembre, un cop finalitzats els Jocs Olímpics de Pequín la capital xinesa donarà la benvinguda als Jocs Paralímpics. L’atleta d’ISS – L’Hospitalet, Eva Ngui, ha estat seleccionada pel Comitè Paralímpic Espanyol per disputar les proves de 100 i 200 metres llisos classe T12. Eva Ngui és una atleta amb una deficiència visual lleu que està duent a terme una temporada fantàstica amb els títols de Campiona d’Espanya en 100 metres llisos tant al Campionat d’Hivern com al d’Estiu. També va estar doble guanyadora al III Míting Internacional – Gran Premi Skoda per atletes discapacitats disputat el passat mes de maig al “Complex Esportiu L’Hospitalet Nord”.| L’atleta de L’Hospitalet, becada a la Residència Blume de Madrid, ha realitzat fa pocs dies la seva millor marca personal en 100 metres llisos amb 12”55, mentre a la distància superior té un registre de 26”32. Aquestes prestacions la fan una de les favorites per aconseguir medalla als Jocs. Ngui no serà l’única representant d’ISS – L’Hospitalet a terres asiàtiques ja que també viatjaran l’entrenador de l’entitat Miguel Ángel Torralba i Raül Sabaté que farà les tasques de guia.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.