MARTÍN FIZ CORRERÀ LA 3ª MITJA MARATÓ DE SABADELL

0
316

El maratonià Martín Fiz serà la estrella de la propera Mitja Marató de Sabadell. L’atleta alabès, de 45 anys, i que continua entrenat-se pràcticament a diari, va ser campió d’Europa de marató a Helsinki’94, campió del mòn de marató a Göteborg’95, quart a la prova dels 42,195 km als Jocs Olímpics d’Atlanta’96 i sisè als de Sydney’2000. L’atleta de Reebok està competint amb assiduitat, i tot fa pensar que a Sabadell pot estar lluitant per la victòria. En les properes dates viatjarà a Pekín per treballar allà amb motiu dels Jocs Olímpics, però de ben segur que no abaixarà el nivell de les seves sesions d’entrenament a la capital xinesa, per tal d’ estar en la 3ª Mitja Marató de Sabadell en les millors condicions.| La cursa tindrà lloc el proper 7 de setembre, tot coincidint amb la Festa Major de la vila. Amb nou circuit, la sortida i la meta estarán ubicades a la Ronda Zamenhof (a l’alçada de la Plaça d’Enric Granados), i els atletes començaràn a còrrer a partir de les 10 del matí. La prova s’inclou dins de la 3ª Challenge de Mitges Maratons de la Dipuitació de Barcelona, i els seus 21,097 kilòmetres estaràn degudament homologats per la Federació Catalana d’Atletisme. Enguany la organització ha dissenyat un nou traçat, a doble volta, amb cada punt kilomètric degudament senyalitzat, i el citat recorregut permetrà acollir a un máxim de 1.000 participants. Les inscripcions, al preu de 13 euros (12, si l’atleta és propietari d’un xip groc), es poden formalitzar ja través de la web www.atletisme.com, sent el 3 de setembre la data límit per apuntar-se. Tota la informació de la cursa la podreu trobar a la web de la 3ª Mitja Marató de Sabadell: www.mitjasabadell.cat.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.