MARTÍN FIZ CORRERÀ LA 3ª MITJA MARATÓ DE SABADELL

0
462

El maratonià Martín Fiz serà la estrella de la propera Mitja Marató de Sabadell. L’atleta alabès, de 45 anys, i que continua entrenat-se pràcticament a diari, va ser campió d’Europa de marató a Helsinki’94, campió del mòn de marató a Göteborg’95, quart a la prova dels 42,195 km als Jocs Olímpics d’Atlanta’96 i sisè als de Sydney’2000. L’atleta de Reebok està competint amb assiduitat, i tot fa pensar que a Sabadell pot estar lluitant per la victòria. En les properes dates viatjarà a Pekín per treballar allà amb motiu dels Jocs Olímpics, però de ben segur que no abaixarà el nivell de les seves sesions d’entrenament a la capital xinesa, per tal d’ estar en la 3ª Mitja Marató de Sabadell en les millors condicions.| La cursa tindrà lloc el proper 7 de setembre, tot coincidint amb la Festa Major de la vila. Amb nou circuit, la sortida i la meta estarán ubicades a la Ronda Zamenhof (a l’alçada de la Plaça d’Enric Granados), i els atletes començaràn a còrrer a partir de les 10 del matí. La prova s’inclou dins de la 3ª Challenge de Mitges Maratons de la Dipuitació de Barcelona, i els seus 21,097 kilòmetres estaràn degudament homologats per la Federació Catalana d’Atletisme. Enguany la organització ha dissenyat un nou traçat, a doble volta, amb cada punt kilomètric degudament senyalitzat, i el citat recorregut permetrà acollir a un máxim de 1.000 participants. Les inscripcions, al preu de 13 euros (12, si l’atleta és propietari d’un xip groc), es poden formalitzar ja través de la web www.atletisme.com, sent el 3 de setembre la data límit per apuntar-se. Tota la informació de la cursa la podreu trobar a la web de la 3ª Mitja Marató de Sabadell: www.mitjasabadell.cat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.