Entrevista a Josep Lluís Blanco

0
468

A punt de marxar cap als Jocs Olímpics de Pequín, on confia fer un bon paper -\”cap esportista de Lloret hi ha arribat mai\”, recorda-, José Luis Blanco (Lloret, 1975) s\’entrena habitualment al seu poble natal. Les pistes municipals d\’atletisme i les platges s\’han convertit en escenaris habituals dels seus trajectes, i és que Blanco se sent molt unit a la ciutat que l\’ha vist créixer i intenta promocionar-la arreu del món. També confia en promocionar els joves atletes i aquest desembre pretén organitzar la segona edició de la cursa de Sant Silvestre. Entreni o estigui de vacances, la veritat és que Blanco no para.
Més Informació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.