CURSA FESTA MAJOR D\’ORRIUS

0
304

DISSABTE 2 D\’AGOST A LES SET DE LA TARDA
Organitza: Comissió de festes de l’ajuntament d’Orrius i Colla Maimakansu
CURSA:Oberta als majors de 10 anys.
DISTÀNCIA: La cursa serà d’11 km per carretera i camins de bosc al voltant d’Orrius. INSCRIPCIONS: Gratuites, a la plaça de la Constitució, una hora abans de la sortida. SORTIDA: A la carretera, davant la Pèrgola. A LES SET de la tarda els caminants i a dos quarts de vuit els corredors ARRIBADA: A la Plaça de la Constitució. EL CONTROL: Es tancarà als 90 minuts de donar la sortida als corredors. L’ORGANITZACIÓ: Declina tota responsabilitat, en quant als diferents perjudicis que la participació en la prova pot portar. Pel sol fet de participar, s’accepta el present reglament i el que cau fora d’ell queda sota la decisió de l’organització.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.