JOCS OLÍMPICS DE BEIJING

0
359

16 Atletes Catalans Seleccionats
El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció espanyola que participarà en els Jocs Olímpics de que se celebraran a Beijing del 15 al 24 d\’agost. L\’equip espanyol estarà integrat per 54 atletes, 32 homes i 22 dones. Setze atletes catalans, nou homes i set dones, han estat seleccionats per a participar en aquests Jocs. Aquesta serà la representació més nombrosa d\’atletes catalans en uns Jocs Olímpics, superant els 14 atletes que van participar a Barcelona\’92. L\’aportació catalana a l\’equip espanyol es la més nombrosa de l\’estat, representant el 29,6 % del total de la selecció, quasi un terç de l\’equip espanyol és català.| Els seleccionats són, Rosa Mª Morató (VTiM) que participarà als 3.000 m obstacles, Berta Castells (VTiM) al llançament de martell, Beatriz Pascual (VTiM) i Maria Vasco (AE BiB) als 20 km marxa, Irache Quintanal (FCB) al llançament de pes, Natàlia Rodríguez (CA Adidas) als 1.500 metres, i Laia Forcadell (ISS-L\’H) als 400 metres tanques. En homes tenim a José Ríos (CA Adidas) que participarà a la marató, José Luis Blanco (CA Lloret LS) i Ruben Palomeque (FCB) als 3.000 m obstacles, Carles Castillejo (CA Adidas) i Ayad Lamdassem (CA Adidas) als 10.000 metres, Jackson Quiñónez (FCB) als 110 m tanques, Jesús Àngel Garcia Bragado (C Isabel II) als 50 km marxa, Miquel Quesada (JAS) als 800 metres, i Reyes Estévez (Nike R) als 1.500 metres. Aquests seran els cinquens Jocs Olímpics per a Jesús Àngel Garcia i el quarts per a Maria Vasco que va aconseguir medalla als Jocs de Sidney\’00. Per a Natàlia Rodríguez, Reyes Estévez i José Ríos seran els tercers Jocs, i per a Carles Castillejo, Miquel Quesada, Jackson Quiñonez, Berta Castells i Irache Quintanal els segons.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.