LAIA FORCADELL, D’ISS – L’Hospitalet, CAMPIONA D’ESPANYA EN 400 METRES TANQUES A TENERIFE.

0
1765

El relleu femení de 4 x 100 metres llisos medalla de bronze.
Espectacular Campionat d’Espanya Absolut el portat a càrrec per les noies d’ISS – L’Hospitalet al Centro Deportivo Insular de Santa Cruz de Tenerife. Dues medalles i vuit posicions de finalista ha estat el bagatge final de les riberenques. Un cop més l’actuació més destacada ha estat a càrrec de Laia Forcadell que amb la ment posada als Jocs Olímpics de Pequín ha dominat per tercer any consecutiu els 400 metres tanques amb 57”80. L’altra medalla ha estat pel relleu de 4 x 100 metres llisos compost per Andrea Díez, Oyidiya Oji, Carmen Sánchez i Laia Forcadell amb 47”77.| A punt de pujar al pòdium ha estat Laura Rey que ha estat quarta en llançament del martell amb 56m90, cinquenes posicions per Carmen Sánchez en 200 metres llisos amb 25”06 i Esther Gutiérrez en llançament de la javelina amb 44m47; sisenes posicions per Oyidiya Oji (a la seva primera final a un Campionat d’Espanya Absolut) en 400 metres llisos amb 56”41, per Carolina Valladares en salt d’alçada amb 1m67, per Jesica Soto en salt amb perxa amb 3m80 i per Sonia Godall en llançament del disc amb 47m74, la darrera finalista va estar Lídia Pons en llançament del martell amb 51m23. Molt a prop del lloc de finalista (novena) va quedar Lídia Rodríguez als 5000 metres llisos amb 17’26”77; menys sort van tenir Ainara Acevedo i Andrea Díez que es van quedar a les eliminatòries dels 200 metres llisos. Pel que fa als nois inesperat cinquè lloc per Carles Triadó en salt d’alçada amb una millor marca personal de 2m11. Daniel Pedro Garcia en 400 metres tanques, Jesús Manuel Cardó en 1500 metres llisos i Alex Puchol en 200 metres llisos no van poder accedir a les finals, estar a Tenerife ja va ser un gran èxit per ells.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.