IX TRAVESSA DE LA MASSANA I ORDINO

0
380

Ordino / 3 d’agost de 2008
Puntuable per la copa d’Andorra de travesses demuntanya
Diumenge 3 d’agost es durà a terme la ja tradicional travessa d’Ordino – la Massana. Aquesta prova, organitzada per el Comú d’Ordino, la Massana i Muntanya Activa proposa 3 itineraris pensats perquè tothom pugui trobar el que busca en una travessa de muntanya: passejar, fer una excursió o dur a terme un màgnífic i exigent itinerari passant per els cims més alts d’Andorra. Els que volen passejar poden fer el circuit C de la ruta del Ferro d’uns 9 km de distància. Els que volen fer una agradable excursió passant per els camins que dominen la val d’Ordino poden fer el circuit B “Vall d’Ordino”, amb tranquilitat o corrents, disfrutant de les meravelloses vistes sobre la vall i gaudint dels diversos avituallaments que trobaran durant el recorregut.| Els que volen anar més ràpid o són més agoserats tindran un màgnific circuit (A) “Pics de Llevant), que segueix la cresta dels majestuosos pics de llevant (Casamanya 2740; Estanyó (punt culminant): 2914; Cabaneta: 2863; Serrera: 2912). Tècnicament és un recorregut que té 2 o 3 passatges delicats i no aconsellat per persones que pateixen vertigen però no hi cap dificultat remarcable. Cal remarcar que hi haurà un barratge horari al pic de Casamanya i al pic de l’Estanyó. Aquest itinerari és tot un repte per els amants de la muntanya i es realitza només cada dos anys. Adjuntem mapa i perfils amb informació complementària. PROGRAMA diumenge 3 d’agost – 7h30 darreres inscripcions – 7h50 breefing – explicació dels itineraris – 8 h: sortida de la Plaça del poble d’Ordino – A partir de les 11 h: arribada dels primers corredors al parc natural de Sorteny – 14.30 h a 15 h dinar de cloenda a la Coma d’Arcalis INSCRIPCIONS Data límit: diumenge 3 d’agost a les 7h (preu més elevat de 20€) Es poden realitzar: – al correu electrònics: muntanyactiva@andorra.ad Posa el teu nom i cognoms, la teva data de naixement, el teu club esportiu i el recorregut que vols realitzar (A, B o C) i el teu mail de contacte.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.