IX TRAVESSA DE LA MASSANA I ORDINO

0
513

Ordino / 3 d’agost de 2008
Puntuable per la copa d’Andorra de travesses demuntanya
Diumenge 3 d’agost es durà a terme la ja tradicional travessa d’Ordino – la Massana. Aquesta prova, organitzada per el Comú d’Ordino, la Massana i Muntanya Activa proposa 3 itineraris pensats perquè tothom pugui trobar el que busca en una travessa de muntanya: passejar, fer una excursió o dur a terme un màgnífic i exigent itinerari passant per els cims més alts d’Andorra. Els que volen passejar poden fer el circuit C de la ruta del Ferro d’uns 9 km de distància. Els que volen fer una agradable excursió passant per els camins que dominen la val d’Ordino poden fer el circuit B “Vall d’Ordino”, amb tranquilitat o corrents, disfrutant de les meravelloses vistes sobre la vall i gaudint dels diversos avituallaments que trobaran durant el recorregut.| Els que volen anar més ràpid o són més agoserats tindran un màgnific circuit (A) “Pics de Llevant), que segueix la cresta dels majestuosos pics de llevant (Casamanya 2740; Estanyó (punt culminant): 2914; Cabaneta: 2863; Serrera: 2912). Tècnicament és un recorregut que té 2 o 3 passatges delicats i no aconsellat per persones que pateixen vertigen però no hi cap dificultat remarcable. Cal remarcar que hi haurà un barratge horari al pic de Casamanya i al pic de l’Estanyó. Aquest itinerari és tot un repte per els amants de la muntanya i es realitza només cada dos anys. Adjuntem mapa i perfils amb informació complementària. PROGRAMA diumenge 3 d’agost – 7h30 darreres inscripcions – 7h50 breefing – explicació dels itineraris – 8 h: sortida de la Plaça del poble d’Ordino – A partir de les 11 h: arribada dels primers corredors al parc natural de Sorteny – 14.30 h a 15 h dinar de cloenda a la Coma d’Arcalis INSCRIPCIONS Data límit: diumenge 3 d’agost a les 7h (preu més elevat de 20€) Es poden realitzar: – al correu electrònics: muntanyactiva@andorra.ad Posa el teu nom i cognoms, la teva data de naixement, el teu club esportiu i el recorregut que vols realitzar (A, B o C) i el teu mail de contacte.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.