EL CAMPIONAT D\’ESPANYA D\’ATLETISME DE 2009, ELS DIAS 1 I 2 D\’AGOST A BARCELONA

0
542

El Campionat d\’Espanya d\’atletisme de 2009 se celebrarà a l\’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc, segons ha acordat la Real Federación Española de Atletismo en la reunió feta amb motiu de la disputa del campionat de 2008 que ha tingut lloc a Santa Cru de Tenerife el passat cap de setmana. El certamen del pròxim any s\’emmarca com una prova test molt important de cara al Campionat d\’Europa Barcelona 2010 per la disputa d\’un bon nombre de proves en un format similar, amb eliminatòries, semifinals i final.| Les dates del campionat seran l\’1 i 2 d\’agost de 2009, una setmana després de la disputa de la quinzena edició del Míting Ciutat de Barcelona, previst per al 25 de juliol. L\’ambient d\’atletisme a la Ciutat Comtal serà molt elevat durant aquella setmana per la transcendència d\’ambdós esdeveniments i la proximitat del Campionat del món d\’atletisme, que el 2009 es disputarà a Berlín entre els dies 15 i el 23 d\’agost.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.