Quinta Estación, Nena da Conte i The Pinker Tones actuaran en el gran espectacle final de la Nike+ Human Race: la major carrera mundial d\’un sol dia

0
462

La Quinta Estación, Nena da Conte i The Pinker Tones actuaran en el gran espectacle final de la Nike+ Human Race: la major carrera mundial d\’un sol dia. Es confirma també les actuacions de Moby a Londres i Kanye West a Los Àngeles —— Comencen les inscripcions online a nivell mundial —–. BEAVERTON, Oregón (18 de juny de 2008) – La música pren el protagonisme immediatament després de l\’inici de les inscripcions oficials per a la Nike+ Human Race, la major carrera mundial d\’un sol dia que tindrà lloc el 31 d\’agost de 2008, a les 20:00 h. La carrera reuneix la capacitat de l\’esport i de la música per a inspirar i relacionar als corredors de qualsevol punt del planeta. Els participants en aquest esdeveniment sense precedents podran assistir a una actuació musical exclusiva a càrrec d\’alguns dels més destacats artistes actuals en cadascuna de les 25 ciutats designades per a la carrera. | A totes les ciutats, els corredors sortiran als carrers i passaran pels llocs més famosos emblemàtics de cada lloc, i acabaran amb un concert en directe d\’alguns dels millors grups de música de l\’actualitat. A Madrid, el pavelló Telefònica Sorra de Casa de Camp, serà el lloc que acollirà la meta i el concert de La Quinta Estación, Nena da Conte i The Pinker Tones. A Los Angeles, la cursa arribarà al LA Coliseum on actuarà la nou vegades guanyadora del premio Grammy, Kanye West encapçalarà el concert que se celebrarà després de la carrera com part del gran espectacle final de la Nike+ Human Race en 25 ciutats. Vaig a actuar a Los Angeles per a la Nike+ Human Race, la carrera de 10 km més apassionant de la història de Nike. Aquesta carrera reunirà a centenars de milers de persones de tot el món per a córrer i escoltar bona música, i a més per una bona causa, així que estic molt contenta d\’actuar a L.A. i de formar part del gran espectacle final.” L\’actuació de West serà el colofó d\’un dia de carreres sense precedents en tot el món, començant en Taipei, acabant a LA i passant per ciutats d\’Europa, Àsia i Amèrica del Nord i del Sud. A Londres, els corredors podran assistir a una actuació exclusiva del mundialment famós DJ, compositor, músic i cantant americà Moby en el cèlebre estadi de Wembley. Altres artistes que ja han confirmat la seva participació a la Nike+ Human Race són: la reeixida banda de rock All-American Rejects en NY; Fall Out Boy actuarà davant els seus fans en la seva ciutat natal, Chicago; la cantant de R&B Kelly Rowland ho farà a París; la sensació del pop turc Kenan Dogulu a Istanbul; els Fantastic Four en Munich; el duo de cantants de Pequín Yu Quan en Shanghai, i el grup de rock americà Boy Likes Girl a Singapur. A més de córrer i escoltar música, la Nike+ Human Race també representa l\’oportunitat de fer una contribució a una causa social. En el moment de formalitzar la inscripció a través de www.nikeplus.com , els participants podran córrer per una bona causa i donar suport a les tres organitzacions benèfiques col•laboradores oficials de la Nike+ Human Race: la Lance Armstrong Foundation, que reuneix a gent que lluita contra el càncer; WWF (ADENA), l\’organització mundial de conservació del medi ambient que estudia les causes i els impactes del canvi climàtic; i la campanya ninemillion.org de l\’agència de refugiats de les Nacions Unides (ACNUR), que ofereix possibilitats esportives i educatives a joves refugiats. Junts, Nike i els corredors recolliran fons per a donar com a mínim 3 milions de dòlars a les organitzacions benèfiques de la Nike+ Human Race. Els diners es recaptaran sumant les quotes d\’inscripció, un percentatge de les vendes de samarretes de la Nike+ Human Race i una donació de 1 milió de dòlars per part de Nike. La Nike+ Human Race també oferirà una eina de col•laboració online perquè els corredors puguin donar quantitats addicionals a la causa que prefereixin, així com convidar a familiars i amics que contribueixin en el seu nom. “Com corredor compromès i supervivent del càncer, estic orgullós de participar en la Nike+ Human Race,” va manifestar Lance Armstrong. “La carrera ofereix el millor d\’ambdós mons reunint a una comunitat mundial per a córrer junts i donar suport a les bones causes com la Lance Armstrong Foundation, la campanya ninemillion.org de l\’Agència de Refugiats de les Nacions Unides i WWF en un esforç conjunt per intentar tenir una influència positiva en el món. Altres esportistes de Nike també s\’uniran a la campanya per a córrer amb el món i per una causa. Igual que Lance Armstrong, exerciran d\’ambaixadors esportius honoraris per a les organitzacions benèfiques i participaran en les activitats de la Human Race. Paula Radcliffe, sis vegades campiona de la marató i actual campiona de la marató de Nova York, i la corredora de mitja distancia Kara Goucher, correran per a donar el seu suport a WWF, mentre que el corredor de marató Meb Keflezighi representarà a ninemillion.org. En Madrid molts atletes han prestat ja la seva imatge per a donar suport aquest esdeveniment i fomentar la inscripció com Rafa Nadal, Pau Gasol, José Manuel Calderón, Chema Martínez, Marta Domínguez, Rudy Fernández, entre molts altres. Nikeplus.com serà el lloc oficial de la Nike+ Human Race i de totes les activitats d\’entrenament anteriors a la carrera. Aquí, els corredors podran crear una pàgina amb el seu perfil personal o motivar-se descarregant les últimes novetats de Nike+ Sport Music que ofereix als corredors les millors barreges originals per a entrenar-se i preparar-se, dissenyades específicament per a córrer tant en la cinta com en la carretera. A partir del mes de juliol, els corredors també podran visitar les pàgines Race City, on trobaran informació i notícies sobre les carreres que se celebraran en cada ciutat, les pàgines Training, on podran trobar informació i enllaços a les carreres d\’entrenament que se celebraran en cada ciutat o als esdeveniments organitzats pels col•laboradors oficials de la carrera (com 24Hour Fitness i Starbucks), així com entrenar-se amb Nike+ Coach. També podran visitar les pàgines Gear, on trobarem les últimes novetats en peces d\’entrenament Nike i en productes Nike+. Si desitges més informació sobre la Nike+ Human Race i veure la llista completa de ciutats on se celebren les carreres, visita nikeplus.com.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.