LA 3º MITJA MARATÓ DE SABADELL, EN MARXA

0
419

El proper 7 de setembre, tot coincidint amb la Festa Major de Sabadell, tindrà lloc la tercera edició de la Mitja Marató de la localitat vallesana. Amb nou circuit, la sortida i la meta estarán ubicades a la Ronda Zamenhof (a l’alçada de la Plaça d’Enric Granados), i els atletes començaràn a còrrer a partir de les 10 del matí. La prova s’inclou dins de la 3ª Challenge de Mitges Maratons de la Dipuitació de Barcelona, i els seus 21,097 kilòmetres estaràn degudament homologats per la Federació Catalana d’Atletisme. Enguany la organització ha dissenyat un nou traçat, a doble volta, amb cada punt kilomètric degudament senyalitzat, i el citat recorregut permetrà acollir a un máxim de 1.000 participants. Les inscripcions, al preu de 13 euros (12, si l’atleta és propietari d’un xip groc), es poden formalitzar ja través de la web www.atletisme.com, sent el 3 de setembre la data límit per apuntar-se. Tota la informació de la cursa la podreu trobar a la web de la 3ª Mitja Marató de Sabadell

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.