ABDELKABIR ZAROUAL I ANA MARIA CHICO, D’ISS – L’Hospitalet, TRIOMFEM A LA MILLA URBANA DE MATARÓ

0
2169

Ahir al vespre es va disputar al Passeig Marítim de Mataró la “XXII Milla Urbana Ciutat de Mataró – Memorial Ventura Brunet” que dona inici a la Festa Major de Les Santes”. Bon paper dels tres atletes d’ISS – L’Hospitalet desplaçats a la capital del Maresme amb dos triomfs i un segon lloc com bagatge final.| L’actuació més destacada va córrer a càrrec d’Abdelkabir Zaroual a la cursa conjunta cadet – juvenil – júnior – promesa; malgrat estar en categoria júnior Zaroual va dominar la prova amb autoritat assolint un registre de 4’22”, que representa un nou rècord júnior d’ISS – L’Hospitalet. Per la seva banda en categoria júnior femenina altra atleta d’ISS – L’Hospitalet va estar guanyadora, Ana Maria Chico, amb 5’28”; Chico ha realitzat un brillant final de temporada amb medalla de bronze al Campionat d’Espanya de la categoria sobre 800 metres. El tercer participant d’ISS – L’Hospitalet a la Milla de Mataró ha estat el veterà Joan Gasch que ha estat segon amb uns interessants 4’37”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.