VI 1000 CLANDESTÍ

0
543

Organitza: Bikila Barcelona – Bartolomé Chamorro – Patrocina: Saucony
Com ja és costum en els darrers sis any, ahir es va celebrar el VI 1000 Clandestí. Una cursa de la qual, per fer honor al seu nom i a la seva filosofia, només se\’n té notícia un cop s\’ha celebrat. Aquest any el 1000 s\’ha celebrat al Parc de la Ciutadella i se n\’han encarregat de l\’organització en Bartolomé Chamorro (atleta del California Sports de Terrassa i pare de la idea) i el Club d\’Atletisme Bikila de Barcelona, i amb el patrocini de Saucony. Com cada any, després que tots el atletes que hi van participar es reunissin al punt de trobada, es va iniciar l\’escalfament en equip tot dirigint-se al lloc on s\’havia de fer la cursa.| La competició va ser molt emocionant, espectacular i vistosa, com correspon a una distància com aquesta i al lloc privilegiat on es va disputar: la Plaça del Parlament. Al final, la victòria va ser pel Benito Ojeda (Diadora-Domingo Catalán), dues vegades campió d\’Espanya de Marató, amb un temps de 2\’45\”, en un disputat esprint amb Pedro Chivite (Diadora-Domingo Catalán) i Bartolomé Serrano (California Sports). La classificació final va ser la següent: Lloc Nom Club Temps 1 Benito Ojeda Sanz Diadora-Domingo Catalán 2\’45\” 2 Pedro Chivite Diadora-Domingo Catalán 2\’46\” 3 Bartolomé Serrano California Sports 2\’48\” 4 Paris Canals Rovira UCA 2\’49\” 5 Hamza Ouboukir Marroc 2\’51\” 6 Sergi Martínez de Huete Diadora-Domingo Catalán 2\’54\” 7 Josep Maria Cardiel Independent 2\’56\” 8 Guillermo Manso Independent 2\’56\” 9 Miguel Nieto del Águila Bikila 2\’58\” 10 Joan Viudes Diadora-Domingo Catalán 3\’02\” 11 Enric Hernández March Bikila 3\’02\” 12 Bartolomé Chamorro California Sports 3\’04\” 13 Demian Martínez Bikila 3\’06\” 14 Andrés Muñoz Paredes Bikila 3\’08\” 15 Francesc Costa Independent 3\’10\” 16 Ferran Cardona F.C. Barcelona 3\’31\” 17 Carles Sancho Independent 3\’42\” 18 Sergi Torner C.A. Nou Barris 4\’04\” 19 Francesc Torner Bikila 4\’04\”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.