II CURSA DE MUNTANYA ERMITA DE BARRULLES

0
544

MEMORIAL SÒNIA PIFARRÉ FRANCH
CAPAFONS, 3 D\’AGOST DE 2008 2/4 de 10 del matí
Després de l’èxit de participació en la primera edició, aquest any volem que el corredor sigui el protagonista d’una cursa plena de trofeus, obsequis i regals per a tots els participants. També volem aprofitar la prova per recordar a SÒNIA PIFARRÉ FRANCH, una de les persones que va ser artífex de la cursa, i que ens deixà fa poc a causa d’una meningitis. Esperem que estigui amb tots nosaltres donant la sortida, corrent al costat nostre i participant d’un dia de festa per a tothom. Des d\’aquí, SÒNIA, estaràs sempre al nostre cor. La cursa, tot i que volíem ampliar-la en el seu quilometratge, ja que la gent deia que era massa ràpida, al final hem volgut que –almenys aquest any– tingués el mateix recorregut, així que per a aquells que ja van venir l’any passat, ja sabeu que és una cursa molt ràpida i molt agradable per l’ombra que té. | Aparcament al principi del poble. Lliurament ràpid de pitrals, per poder anar escalfant. Lavabo obert de les piscines. Més persones als avituallaments per a que la gent no s’hagi d’esperar. Entrega de copes, regals i obsequis amb més agilitat. Es farà un únic control de pas. Tot el recorregut estarà senyalitzat amb una cinta plàstica (de la Caixa Tarragona), i cartells indicadors, a part del personal de la cursa en els punts problemàtics. Els corredors en finalitzar la cursa disposaran de dutxes a la piscina municipal i desprès se servirà menjar (pa amb tomàquet i embotit, donuts, colacao, begudes diverses, etc.) per a tots. ORGANITZA: Associació Excursionista Catalunya de Reus AMB EL SUPORT: Excel·lentíssim Ajuntament de Capafonts Associació de Veïns Riu Brugent Associació de Dones Verge de Barrulles CN Reus Ploms (secció d’atletisme i muntanya)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.