II CURSA DE MUNTANYA ERMITA DE BARRULLES

0
326

MEMORIAL SÒNIA PIFARRÉ FRANCH
CAPAFONS, 3 D\’AGOST DE 2008 2/4 de 10 del matí
Després de l’èxit de participació en la primera edició, aquest any volem que el corredor sigui el protagonista d’una cursa plena de trofeus, obsequis i regals per a tots els participants. També volem aprofitar la prova per recordar a SÒNIA PIFARRÉ FRANCH, una de les persones que va ser artífex de la cursa, i que ens deixà fa poc a causa d’una meningitis. Esperem que estigui amb tots nosaltres donant la sortida, corrent al costat nostre i participant d’un dia de festa per a tothom. Des d\’aquí, SÒNIA, estaràs sempre al nostre cor. La cursa, tot i que volíem ampliar-la en el seu quilometratge, ja que la gent deia que era massa ràpida, al final hem volgut que –almenys aquest any– tingués el mateix recorregut, així que per a aquells que ja van venir l’any passat, ja sabeu que és una cursa molt ràpida i molt agradable per l’ombra que té. | Aparcament al principi del poble. Lliurament ràpid de pitrals, per poder anar escalfant. Lavabo obert de les piscines. Més persones als avituallaments per a que la gent no s’hagi d’esperar. Entrega de copes, regals i obsequis amb més agilitat. Es farà un únic control de pas. Tot el recorregut estarà senyalitzat amb una cinta plàstica (de la Caixa Tarragona), i cartells indicadors, a part del personal de la cursa en els punts problemàtics. Els corredors en finalitzar la cursa disposaran de dutxes a la piscina municipal i desprès se servirà menjar (pa amb tomàquet i embotit, donuts, colacao, begudes diverses, etc.) per a tots. ORGANITZA: Associació Excursionista Catalunya de Reus AMB EL SUPORT: Excel·lentíssim Ajuntament de Capafonts Associació de Veïns Riu Brugent Associació de Dones Verge de Barrulles CN Reus Ploms (secció d’atletisme i muntanya)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.