BARCELONA 2010 VALORA MOLT POSITIVAMENT EL PRIMER GRAN TEST

0
547

El Comitè Organitzador del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010, que es va reunir després del Míting Ciutat de Barcelona al propi Estadi Olímpic Lluís Companys, ha fet una valoració molt positiva de la posada en marxa de la reunió després de vuit anys d’absència. A aquest mateix encontre es va confirmar oficialment la data per l’edició número 15 del míting: el 25 de juliol de 2009.| El comitè, reunit per validat els vots rebuts durant la campanya d’elecció de la mascota oficial del campionat, ha estimat molt positiu l’accés sense problemes dels afeccionats a l’estadi i l’organització sense incidències d’un esdeveniment tan complex com és un míting d’atletisme. Vicente Añó, coordinador general de Barcelona 2010, admet estar molt content pel resultat d’aquesta primera prova test de B10: “Era el primer gran assaig i podem estar tots molt satisfets de com han sortit les coses. Totes les àrees de gestió han funcionat plenament i sense cap dificultat”. Durant els pròxims dies continuarà la promoció de Barcelona 2010 al Campionat d’Espanya absolut, que es disputarà a Tenerife els dies 26 i 27 de juliol, i als Jocs Olímpics de Beijing, on s’han previst algunes accions que encara s’han de concretar. Representats del comitè organitzador es desplaçaran a la capital xinesa durant diferents moments dels Jocs Olímpics. L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, estarà quatre dies a Beijing amb motiu de la cerimònia inaugural. Anirà acompanyat pel delegat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Pere Alcober, tanmateix president del Comitè Executiu de B10. Més endavant viatjarà José María Odriozola, president del comitè organitzador, que anirà al capdavant de la selecció espanyola d’atletisme.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.