L\’Estadi Olímpic es retroba amb el gran atletisme internacional de la mà del Míting Ciutat de Barcelona

0
560

Verónica Cambpell-Brown i Moses Masai han estat els guanyadors d\’un míting d\’autèntic luxe. La festa ha estat completa i s\’han batut quatre rècords del míting.
La ciutat de Barcelona ha tornat a comptar amb la seva gran cita de l\’atletisme internacional gràcies al retorn del Míting Ciutat de Barcelona, després de vuit anys d\’absència. La jornada ha estat acompanyada de moltes marques espectaculars per part de les grans estrelles de l\’esport nacional i internacional, amb quatre nous rècords del míting, i ha significat la coronació de la jamaicana Verònica Campbell com a reina dels 200 llisos, amb un magnífic registre de 21,98, i del kenyà Moses Masai, que ha aconseguit esborrar l\’històric rècord dels 5.000 llisos de Dieter Baumann a Barcelona\’92, amb 12:55.72 com a campions absoluts de la competició.
Fotos de la Competició per Salva Pou.| Per aquest retorn del Míting, les graderies de l\’Estadi Olímpic han comptat amb uns 7.000 amants de l\’atletisme que no s\’han volgut perdre una magnífica jornada tot just dues setmanes abans del començament dels Jocs Olímpics de Beijing. La victòria de la camerunesa Francoise Mbango al triple salt femení amb una marca de 14,95 metres, igualada a marca amb Yargelis Savigne, també han estat les millors marques de la història aconseguides a l\’Estadi Olímpic i al Míting Ciutat de Barcelona. També ha batut el rècord del míting la nord-americana Lacy Janson, que ha aconseguit 4,50 metres al salt de perxa femení. Els atletes espanyols també han tingut una gran jornada, on ha destacat el rècord d\’Espanya assolit per Marta Domínguez als 3.000 obstacles a la seva segona participació a la distància amb 9:21.76. Bons registres també han aconseguit Mercedes Chilla a la javelina i Judit Pla als 5.000 femenins. Entre els homes, gran victòria de Juan Carlos Higuero al 1.500 llisos, de Jackson Quiñónez als 110 tanques, Javier Bermejo a l\’alçada i de Mario Pestano al disc i bones marques per Luis Felipe Méliz a la llargada, Angel David Rodríguez als 200 llisos, Alberto García als 5.000 llisos i Miguel Quesada als 800 llisos.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.