Èxit a la XIIena edició de la Cursa Popular del Poble Sec

0
465

Tal i com s’anuncià al 2007, any s’estrenava punt de sortida i arribada i per tant el circuit ara d’una sola volta, també era nou. El lloc triat per a la sortida ha estat el Passatge de la Canadenca, oferia més espai per l’escalfament dels corredors i una major amplitud als primers metres del que es tenia fins ara al carrer Roser. L’arribada i tots els serveis, tals com recollida de pitralls, guardaroba, vestidors, etc… han tingut lloc dins de la pista Poliesportiva de les Tres Xemenies, el que ha donat tant a l’organització com als participants una major comoditat i facilitat per disposar de tot el necessari.| Pel que fa a la participació, tot i ser molt bona, l’organització té dos reptes de cara a la propera edició: potenciar la cursa infantil, que aquest any només a comptat amb 15 nens i minimitzar el nombre d’atletes inscrits i no presentats. Esportivament, aquesta es pot considerar una de les millors edicions de la cursa, doncs els primers classificats, atletes dels clubs més representatius de Catalunya, han demostrat un bon nivell i des dels primers metres ja han imposat un fort ritme, fent una selecció natural que ha resultat ser definitiva. Una de les novetats del circuit que més ha agradat als corredors, tot i la duresa que representava, ha estat el pas pel nou Parc de la Primavera, per un moment s’ha abandonat l’asfalt i els edificis per fer una petita ascensió per la falda de Montjuïc. En aquest punt el cap de cursa anava dividit en dos grups de tres, per davant Álvarez, Carmona i Alonso, seguits a pocs metres per Cascalló, Mera i Guim. A la sortida del parc, i aprofitant la seva facilitat per córrer a les baixades, l’obstaculista del RUA Oriol Cascalló, donava caça al grup de davant i a partir d’aquí llençava un atac, que seria definitiu per arribar en primer lloc a meta, perseguit fins el darrer meta per en Juanma Álvarez. La classificació dels primers ha estat: Masculina: 1 CASCALLO, ORIOL – 15:59 – RIPOLLET UA 2 ALVAREZ, JUANMA – 16:02 – A.E.BLANC I BLAU 3 ALONSO, DANI – 16:11 – A. A. CATALUNYA 4 CARMONA, HÉCTOR – 16:28 – NEW BALANCE 5 MERA, RICARDO – 16:32 – CALIFORNIA SPORT 6 GUIM, FRANCESC – 16:44 – ISS L´HOSPITALET 7 CHIVITE, PEDRO – 17:16 – DOMINGO CATALÁN Femenina: 1 LEAL, SILVIA – 20:08 – FOND. SOLSONÈS 2 RIERA, ANNA – 21:42 – INDEPENDENT 3 MERCHÁN, CELIA – 21:54 – C.A. RUNNING 4 ALONSO, SANDRA – 22:18 – A. A. CATALUNYA 5 DE LA HERMOSA, MONTSE – 24:05 – FOND. PENEDES Ja estan disponibles les Classificacions complertes i fotografies a la web de la cursa. L’organització aprofita per donar les gràcies a tots els que han fet posible aqusta cursa i us convoca per a la propera edició

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.