MíTING INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA

0
514

Rècords de Catalunya de Miguel Quesada, 1\’45\”58 i de Judit Pla, 15\’20\”87
Aquest dissabte 19 de juliol s\’ha disputat el Míting d\’Atletisme Ciutat de Barcelona a l\’Estadi Olímpic Lluís Companys. S\’ha pogut viure un gran espectacle atlètic amb la consecució de grans registres i una bona afluència de públic. Un rècord d\’Espanya a càrrec de Marta Domínguez en els 3.000 m obstacles, varies millors marques espanyoles de la temporada, moltes mínimes olímpiques i una important actuació dels atletes internacionals.
Fotos de la Competició per Salva Pou.|
L\’actuació dels atletes catalans ha estat molt destacada. Dos Rècords de Catalunya que també representen mínimes olímpiques a càrrec de Miquel Quesada (JAS) que ha marcat 1\’45”58 en els 800 metres i ha entrat en la quarta posició, i Judit Pla (FCB) que ha fet un magnífic registre de 15\’20”87 en els 5.000 metres i s\’ha classificat en segona posició. Jackson Quiñónez (FCB) continua sumant victòries aquesta temporada i marcant avui uns excel·lents 13”41 en els 110 m tanques. En els 200 metres, Eva Martín (FCB) ha fet 23”65 que signifiquen la millor marca espanyola de la temporada, es queda a només 16 centèsimes d\’un dels rècords de Catalunya més antics de la taula i a 45 de la mínima olímpica. Una altre atleta que s\’ha quedat molt a prop de la mínima olímpica ha estat Natàlia Rodríguez (CA Adidas) que en la seva reaparició en el 1.500 m s\’ha classificat en segona posició i ha marcat 4\’07”41, a 41 centèsimes de la mínima. El que si ha aconseguit mínima olímpica ha estat Reyes Estévez (Nike R), que ha mostrat una magnífica impressió i s\’ha classificat en tercera posició amb 3\’34”98. També podem destacar altres registres d\’interès com el d\’Eva Arias (VTiM) en els 3.000 m obstacles que ha fet 9\’47”81, Anna Mª Pinero (FCB) que ha saltat 4,00 m en perxa, Marc Orozco (FCB) que ha marcar 47”71 en els 400 metres, i Mari Carmen González (CA Laietània) que ha fet marca personal en les 800 metres amb 2\’06”97.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.