ALT NIVELL DE MARQUES EN EL \”MEMORIAL JULIO ALVAREZ

0
433

En pocs festivals es pot disfrutar de l\’alt nivell de marques dels atletes que han pres part aquesta tarda en el \”Memorial Julio Alvarez\” celebrat a l\’Estadi Municipal d\’Atletisme de \”El Congost\” de Manresa, i que d\’aquesta manera han volgut rendir merescut record al que va estar un dels millors entrenadors del sector en l\’història de l\’atletisme català, i qui a molts d\’ells va donar consells i va fer arrivar els seus coneixements tècnics per que poguessin millorar i superar-se en les seves diferents disciplines. | Els 70,16 metres de MOISES CAMPENY (FCB) en Martell, els 69,52 metres de JOSE M. HERMOSO (Chapin) i els 65,08 metres de JORDI SANCHEZ (FCB) en Javelina, els 16,76 metres d\’ELOI ROVIRA (FCB) en Pes, els 51,59 metres de IVAN TIRADO (FCB) en Disc, i els 44,45 metres de GEMMA BRISA (GEEG) en javelina son els excel.lents registres aconseguits que s\’han pogut viure en aquest festival atlètic que ha tingut un gran exit de convocatoria amb 56 llançadors vinguts d\’arreu de Catalunya, i que de ben segur tindrà la continuitat que es mereix en els propers anys.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.