La Cursa popular de la Floresta vol celebrar el seu 25è aniversari amb mig miler de participants

0
464

La cursa, que se celebrarà el 20 de juliol, tindrà cinc quilòmetres de recorregut, amb sortida i arribada a les pistes de Can Llobet i ha entrat a la Lliga ChampionChip que aplega un total de 80 curses a Catalunya. El regidor d’Esports, Xavier Amador, acompanyat d’Antoni Salvador, en representació de la Comissió de Festes de la Floresta, va presentar ahir, a la Sala Om de l’Ajuntament, la XXV Cursa popular de la Floresta. Amador va indicar que \”aquesta cursa ja és una institució de la Floresta, que aspira enguany a arribar als 500 participants\”.| La cursa, que se celebrarà el dia 20 de juliol, tindrà cinc quilòmetres de recorregut. La sortida i l’arribada serà a les pistes de Can Llobet. A l’acabament de la cursa, hi haurà una exhibició de bitlles catalanes i s’oferirà una botifarrada popular. Les categories de la cursa són infantil, júniors, sèniors, veterans A, veterans B, i veterans C. Les inscripcions es poden fer fins al dia 17 de juliol a www.atletisme.cat o bé personalment al Centre Social i Sanitari de la Floresta, a la Papereria Esteban, al Running Vallès i a Can Mates 2. La XXV Cursa popular és una de les activitats destacades de la Festa Major 2008 de la Floresta, que se celebrarà del 19 al 27 de juliol.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.