Triatló Sprint de Barcelona. INFORMACIÓ ÚTIL D\’ÚLTIMA HORA

0
545

∞ Podràs recollir el teu pack de triatleta (dorsal, gorro, xip, etc) el dissabte de 17:00 a 20:00 al Port Olímpic o el diumenge de 6:00 a 7:30. Et recomanem que ho facis dissabte per evitar aglomeracions. ∞ L\’entrada a la zona de transició (boxes) es durà a terme entre les 6:30 i les 7:50 de diumenge. Passat aquest periode, els jutges no permetran l\’entrada de cap participant. Per estalviar temps, recorda que en entrar a boxes, has de portar el casc posat i cordat, el xip al turmell, el dorsal de la teva bicicleta col·locat i el gorro de natació i el dorsal ben visibles a fi que els jutges ho puguin comprovar tot. Un cop a dins, busca el teu lloc per l\’horari de sortida i després pel número de dorsal i col·loca la teva bicicleta penjada pel seient juntament amb la resta de material.| A PARTIR DE LES 7:55 NINGÚ PODRÀ ROMANDRE DINS DE BOXES, SIGUI QUINA SIGUI L\’HORA DE LA SEVA SORTIDA ∞ La sortida es durà a teme puntualment en 5 torns, les llistes definitives dels quals, podràs consultar aquí uns dies abans de la prova. El teu xip estarà codificat per la sortida que et correspongui, així que no t\’equivoquis per què quedaries desqualificat. 8:00 Sortida Tri Enterprise (1 volta en bici i 1 volta corrent) 8:15 Sortida Super-Sprint (1 volta en bici i 1 volta corrent) 8:30 Sortida Sprint (2 voltes en bici i 2 voltes corrent) 8:45 Sortida Sprint (2 voltes en bici i 2 voltes corrent) 9:05 Sortida Sprint (2 voltes en bici i 2 voltes corrent) ∞ La zona per pujar-te a la bicicleta al començament del tram ciclista, i per baixar-t\’hi al final, és un punt especial on caldrà que extreis la precaució. ∞ Durant el tram ciclista has de tenir especial atenció als cartells informatius i a les indicacions de l\’organització. Existeixen nombroses tapes de clavegueres perilloses durant el circuit. Estaran senyalitzades però vés amb compte. ∞ A la distància sprint, on hauràs de donardues voltes en bici i dues corrent, observa bé les indicacions i no t\’equivoquis. EN FINALITZAR EL TRIATLÓ, NO ES PODRÀ RETIRAR LA BICICLETA DE BOXES SOTA CAP CONCEPTE FINS QUE EL DARRER PARTICIPANT HAGI FINALITZAT EL TRAM CICLISTA (aproximadament a les 10:15).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.