CINC DARRERS DIES PER VOTAR LA MASCOTA DE BARCELONA 2010

0
447

La campanya de votació de la mascota, que s’apropa a les 20.000 paperetes rebudes, finalitzarà el pròxim dissabte, el mateix dia de la disputa del Míting Ciutat de Barcelona. Els afeccionats que encara no hagin pogut participar i desitgin fer-ho tenen cinc dies fins el dissabte. El Comitè Organitzador del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 està molt satisfet amb el resultat de la consulta, però encara confia en millorar els resultats aquesta darrera setmana.| Hi ha quatre mascotes que es disputen convertir-se en la oficial del campionat, que són les que van ser seleccionades per una comissió tècnica anomenada al seu dia per l’organització de B10. Els afeccionats han d’escollir una d’elles. Ho poden fer mitjançant internet a la pàgina web de Barcelona 2010 (www.bcn2010.org), a diferents instal—lacions esportives municipals de Barcelona que podreu trobar a aquesta mateixa pàgina web i el dia 19 al propi Estadi Olímpic de Montjuïc. A quatre punts diferents de l’Estadi s’instal—laran quatre terminals perquè el públic pugui enviar el seu vot de forma electrònica. Aquella mateixa nit, un cop acabat el míting, quedarà tancada la campanya. Està previst que el comitè organitzador de Barcelona 2010 es reuneixi aquella mateixa nit a Montjuïc per donar validesa al resultat. La mascota guanyadora es farà pública al setembre, durant les festes de la Mercè. Entre tots els participants es sortejaran interessants premis entre els quals destaca un viatge per a dues persones per poder assistir al Campionat d’Europa indoor del pròxim any que se celebrarà a primers de març a Torí.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.