Marató olímpica: els favorits entrenen en altura

0
530

Els principals rivals dels maratonians espanyols que seran presents als Jocs Olímpics (Julio Rey, José Ríos i Chema Martínez) estan ultimant la seva posada a punt. Pel que sembla els kenyans Martin Lel, Robert Cheruiyot i Sammy Wanjiru, principals favorits per a la prova de marató masculina dels Jocs Olímpics de Pekín-2008, s’estan preparant durant el mes de juliol al Alpi di Siusi, a Itàlia, buscant els efectes favorables de l’entrenament en altura. Per la seva banda, un altre dels candidats a medalla, el suïs Viktor Röthlin, què ja va obtenir la medalla de bronze al Mundial d’Osaka-2007, s’unirà al grup dels kenyans, ja que sense cap mena de dubte la companyia dels africans en altura pot posar fort a tothom qui pugui aguantar-los, una tasca gens fàcil d’altra banda.| Lel ha guanyat en tres ocasions la Marató de Londres, mentre que Cheruiyot s’ha imposat quatre vegades a la Marató de Boston (Estats Units). Wanjiru, què posseeix el rècord mundial de mitja marató (58:33), amb només 21 anys, va quedar segon, darrera Lel, a la capital britànica. L’italià Stefano Baldini, últim campió olímpic de marató, ha estat acabant de perfilar la seva posada a punt també en altura, a Saint Moritz i altres punts de la geografia alpina. Baldini, per a mi el millor maratonià de les últimes dues dècades, arriba una mica gran a la cita olímpica de 2008 (37 anys) i, per tant, el seu èxit pot passar per realitzar simplement un bon paper. Preparació d’Stefano Baldini.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.