LA WEB DE LA FEDERACIÓ CATALANA COMPLEIX 10 ANYS

0
258

Es registren 700.000 visites l\’any
El 10 de juliol de 1.998 es va posar en funcionament la pàgina web de la Federació Catalana d\’Atletisme, per tant, estem celebrant el desè aniversari de la nostra web. Des que es va iniciar, la web ha tingut un desenvolupament i una evolució molt important, fins a arribar a convertir-se en una eina imprescindible per a tota la família atlètica catalana. En un principi l\’adreça de la web era www.atletisme.com/fca , però quan es va aprovar el domini “punt cat”, la Federació Catalana va canviar-la per http://www.fcatletisme.cat/, que està activa desde el 10 d\’abril del 2.006. Com ja hem assenyalat, en aquest temps l\’evolució ha estat constant. Actualment es registren unes 700.000 visites l\’any, amb una mitjana mensual de 58.333 visites. Els mesos de l\’any que més visites es registren són maig i juny, i el dia Rècord que tenim registrat és el 19 de maig de 2.008 amb 4.119 visites.| La Federació Catalana d\’Atletisme té la intenció de continuar evolucionant la nostra web, de millorar i augmentar els continguts i les informacions amb el desig d\’oferir una eina útil pel bon desenvolupament de l\’atletisme català.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.