EL FILL DE CALVIN SMITH CORRERÀ ELS 400 METRES A BARCELONA

0
432

Calvin Smith Jr., fill del llegendari velocista dels Estats Units Calvin Smith, dues vegades campió del món i plusmarquista mundial a la dècada dels vuitanta, prendrà part a la prova dels 400 metres del Míting Ciutat de Barcelona. Smith posseeix una millor marca de 45.14 i als seus 21 anys està considerat com una de les més firmes esperances de l’atletisme del seu país a aquesta dura especialitat. Nascut el 10 d’octubre de 1987, en ple regnat del seu pare a la prova dels 100 metres, Smith s’ha decantat pels 400 metres, mantenint una progressió constant que l’ha de portar fins la primera línia mundial de la distància: 46.17 al 2006, 45.52 l’any passat i aquests 45.15 de 2008 que, malauradament, no l’han obert les portes de l’equip d’Estats Units per poder participar als Jocs Olímpics de Beijing.| Smith, a Barcelona, s’enfrontarà a més promeses USA de la velocitat, Reggie Whiterspoon, quart als trials d’Omaha de fa uns dies amb 45.01. Al seu darrer duel, victòria de Whiterspoon precisament a la final dels 400 metres d’aquests trials (45.01 per 45.57), als quals Calvin Smith, que va acabar cinquè, va perdre qualsevol possibilitat d’anar a Beijing. El seu progenitor va ser un dels més grans velocistes de finals del segle passat, i va conquerir els seus dos títols de campió el món, tot i que als 200 metres, i portant la plusmarca mundial dels 100 metres fins els 9.93, marca aconseguida a alçada, a Colorado Springs, el 1983. L´any 1989 va guanyar els 200 metres d\’aquest mateix míting (20.50), a l\’Estadi Serrahima. Ara el fill vol continuar preservant un cognom de llegenda

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.