Obertes les inscripcions a la Marató de Barcelona 2009

0
402

Des del passat dia 1 de juliol totes aquelles persones que vulguin participar en la propera edició de la Marató de Barcelona, ja poden inscriure’s a través de la nova pàgina web de la Marató de Barcelona
El passat 1 de juliol es va estrenar la nova pàgina web de la Marató de Barcelona. Un nou portal que ofereix tota la informació necessària a aquelles persones que prendran part en la pròxima edició de la Marató, així com a tots els aficionats que vulguin seguir amb detall, tot allò que envolta la prova. La web ha incorporat millores considerables amb la finalitat de modernitzar, enriquir i facilitar el procés d’inscripció a tots els participants, que des del passat dia 1 de juliol ja poden inscriure’s a través de la nova pàgina web de la Marató. Un nou impuls que reforçarà encara més, la internacionalització de la Marató com una de les proves esportives més importants d’Europa, ja que la web pot consultar- se en quatre llengües diferents.| Nombroses novetats s’incorporen a la web. Un mapa interactiu del recorregut de la Marató permet consultar el trajecte de la prova des de dues perspectives diferents: per una banda la visió enfocada al corredor, amb el mapa carrer per carrer, amb tots els punts d’avituallament de líquids i menjar per tal que els participants coneguin en tot moment, on trobaran els punts de suport; per altra banda, un mapa del recorregut amb tota la informació detallada referent als punts d’animació que tindran lloc al llarg de la cursa, impulsades per l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb nombroses entitats; un ampliat espai de premsa, on els aficionats i premsa especialitzada podran consultar les últimes notícies relacionades amb la Marató 2009, una galeria multimèdia amb vídeos i imatges, així com el formulari per poder acreditar-se per a la propera edició ;consells dietètics i plans d’entrenament per afrontar amb les millors garanties possibles la carrera; i múltiples recomanacions culturals per poder gaudir no només de la Marató, sinó de la ciutat que l’acull.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.